Mijn Account

Gistelbon

De nieuwe digitale cadeaubon van Gistel

Gistel zet verder stappen in de digitale wereld en ondersteunt daarmee ook de lokale economie. Sinds september 2018 kunt u immers de gloednieuwe, digitale Gistelbon kopen.

U kunt de Gistelbon ofwel online kopen via de website ofwel aan het onthaal van het administratief centrum. U kiest zelf het bedrag vanaf 10 tot 500 euro per bon en u krijgt er gratis een hippe cadeaubonverpakking bovenop.

De Gistelbon is volledig gedigitaliseerd en u kunt het bedrag op de bon in schijven opgebruiken. Zo kunt u met dezelfde bon én dat leuke kleedje kopen én een lekkere cocktail drinken én nog eens lekker uit eten, zolang er maar voldoende geld op staat.

Het saldo of de vervaldatum van uw Gistelbon even controleren? Dat kan aan onthaal van het administratief centrum of bij een deelnemende handelaar op de tablet.

Verjaardag, afscheid van de juf of Kerstmis? Elke gelegenheid is goed om de Gistelbon te schenken en onze lokale handelaars te steunen!

U kunt de lijst met deelnemende handelaars onderaan bekijken en u herkent hen aan de showcards en raamstickers die in de deelnemende zaken verschijnen.

Hebt u toch nog vragen? Dan contacteert u de dienst lokale economie. Wilt u de Gistelbon gebruiken in de zaak? Downloadt het invulformulier voor deelname aan bezorg deze aan de dienst lokale economie.

TIP voor werkgevers
Bent u nog op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor uw personeelsleden? Dan bent u bij de Gistelbon aan het juiste adres. Doe uw personeel een Gistelbon cadeau, gegarandeerd een schot in de roos! Bovendien is het schenken van de Gistelbon tot maximum € 40, 100 % fiscaal aftrekbaar voor werkgevers en is niet belastbaar voor de werknemer.

(Bron: Stad Gistel)

Gistelbon

Contact

Dienst lokale economie
Heyvaertlaan 18, 8470 Gistel
059 27 02 13
economie@gistel.be

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store