Mijn Account

Walters Finest

Wijnhandel
Westbilklaan 11 A, Gistel

Walters Finest Wijnen in Gistel

Walters Finest de online wijnboutique die garant staat voor kwaliteit. Walters Finest wijnen zijn speciaal geselecteerd door Walter himself. Met meer dan 35 jaar ervaring, kennis en uitstekende smaak in wijnen is deze online boutique Walters Finest de kurkentrekker die jij zoekt! Van wijnstok naar wijnfles tot uw voordeur !

Walters Finest biedt een online assortiment aan van lekkere drink- en klassewijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje, Argentinië, Chili, Afrika en Australië die direct van de telers worden geïmporteerd en bij de klik van de muis bij uw deur worden geleverd tegen een evenwichtige prijs & kwaliteitsgarantie. Daarbij voorziet Walters Finest telkens gratis levering met zorg behandeld door onze erkennende wijnkoerier.

Walters Finest verkiest kwaliteit boven alles. Een goede wijnhandelaar zet zijn stempel op het leveren van de beste kwaliteit op alle niveaus, of het nu verborgen juweeltjes zijn of een Grand Chateaux. Bij Walters’ Finest gaat het ons om de integriteit en het oprecht behandelen van onze klanten op een eerlijke manier. Wij gaan ons niet profileren als de snelste wijnshop of de goedkoopste . . . wij willen aanbieden wat de klant van ons verwacht, kwaliteit. Dankzij 35 jaar ervaring kan Walters Finest die kwaliteit bij u thuis brengen.

Sinds jaar en dag is Walters Finest vereerd enkele grote iconische namen te mogen dienen in ons portfolio. Wijnconnaisseurs zoals Gerard Depardieu (Franse acteur) & Gaggan Anand (chef-kok,  beste restaurant van Asia ‘Gaggan’ 2017) behoren tot onze tevreden klanten. Gaggan Anand goes GAGA for Walters Finest. Deze zijn dan ook de referenties die bewijzen dat Walters Finest, de kurkentrekker is die jij zoekt!

Locatie

Openingsuren

Telefonisch bereikbaar van maandag t.e.m. zaterdag van 09u00 tot 21u00.

Contactgegevens

  • 059 27 66 07
  • 0475 46 18 36

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store