Mijn Account

Slagerij Nico

Slagerij Traiteur en catering
Provincieweg 141, Moere

Kwaliteitsslagerij Nico is zoveel meer dan een buurtslager. Het is een beenhouwer in Moere waar de patron nog echte voeling heeft met de stiel. Op de eigen hoeve worden de beesten gekweekt, waarvan het vers vlees later bij ons verkocht wordt. Vers en streekgebonden dus.

Zelf zijn we in 2004 met onze zaak begonnen. Zelfwerkend patron Nico werkt samen met partner Sil. Onze zaak is onze passie en de klant is koning. Dat merkt u wel als u bij ons langskomt. Bij ons kunt u bovendien gemakkelijk parkeren en betalen met cash en bancontact.

Wij bieden natuurlijk een uitgebreid gamma aan charcuterie aan voor bij uw boterham. Daarnaast kan u bij ons terecht voor een uitgebreid gamma aan traiteurdiensten. Zo hoeft u zelf niet achter de pannen te kruipen. Voor de eindejaarsfeesten hebben we enkele viergangenmenu’s samengesteld. Wij verzorgen tevens uw feestschotels thuis of op verplaatsing, van aperitief en hapjes tot dessertbuffet en koffie. Hierbij denken we dan aan babyborrels, barbecues, verenigingsfeesten, personeelsfeesten en communies.

Wekelijkse markt, u kunt ons vinden op de markt: maandag in Gistel, dinsdag in Koekelare, donderdag en zaterdag in Oostende en vrijdag in Ingelmunster.

Vers vlees aan scherpe prijzen

Een lekker gerecht begint en eindigt met een stuk puur vlees, van dieren die met veel zorg werden gevoed en gekweekt. Zo snel mogelijk van de boerderij naar de klant, dat is ons streefdoel en steeds komt het van onze eigen hoeve. Het vlees in onze toonbank is dan ook van een grote versheid. Varkensvlees, kip, runds- of lamsvlees, wij laten de keuze aan u. Ook konijn, kalfsvlees, paardenvlees en kalkoen hebben wij in onze toonbank. Enkel wild vindt u niet bij ons terug. Wij garanderen trouwens dat vlees dat bij ons verkocht wordt van de hoogste kwaliteit is. En dat aan scherpe prijzen.

Charcuterie voor op de boterham

Onze bereide salades zijn echte publiekstrekkers. Er is keuze tussen krabsalade, vleessalade, garnaalsalade, tonijnsalade, verschillende kipsalades en meer. Het zijn allemaal toppers met verse ingrediënten en dat proeft u. We hebben bovendien ook een zeer uitgebreid assortiment aan verse charcuterie. Laat u dus zeker eens verrassen door de uitmuntende smaak. Zo moet u de specialiteit van het huis eens proberen, met name onze heerlijke beenhesp. Maar ook zijn er onze zelfgemaakte bereidingen, zoals natuurham, beenham, patés, hespenworst.

Geniet van onze feestschotels

Dat kan gaan van een fondue, gourmet, koud buffet tot warme gerechten, een barbecue, steengrill, een Breughelmaaltijd of kaas- en charcuterieschotels. U kiest gewoon het tijdstip waarop alles klaar moet staan én genieten maar.

Check onze website voor aanbod en prijzen

Traiteurdienst met ruim aanbod

Van voorgerechten over hoofdgerechten en dessertborden tot volledige eindejaarsmenu’s: het is allemaal bij ons te verkrijgen. Wij zijn tevens een traiteur aan huis voor al uw feesten. Zo kunnen wij barbecue, beenham en koude schotels voor u bereiden.                                                                                  Ons aanbod: Koude en warme aperitiefhapjes,soepen,warme en koude voorgerechten,vlees- én vishoofdgerechten,aardappelbereidingen en dessertbordjes.

Check onze website voor aanbod en prijzen!

Locatie

GESLOTEN

Openingsuren

VM NM
Maandag Gesloten Gesloten
Dinsdag Gesloten 14:00 - 19:00
Woensdag 07:00 19:00
Donderdag Gesloten 15:00 - 19:00
Vrijdag 07:00 19:00
Zaterdag 07:00 19:00
Zondag 08:00 - 13:00 Gesloten

Contactgegevens

  • 059 27 62 60

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store