Mijn Account

De Lysse

Feestzaal Restaurant Traiteur en catering
Provincieweg 134, Moere

DE LYSSE    Feestzaal / Restaurant / Catering

De feestzaal
Sinds november 1993, dus al meer dan 25 jaar, staat chef Hans Onraedt achter het fornuis van Restaurant / feestzaal /catering De Lysse. Hij, als patroon des huizes, waakt erover om enkel met de beste en meest verse producten te werken, die met de meeste zorg worden bereid, zo kan hij u enkel het beste serveren zodat uw feest helemaal geslaagd is. In 2012 werd de feestzaal helemaal in een nieuw kleedje gestopt, zodat we u kunnen ontvangen in een hedendaags, gezellig en aangenaam kader. Er is een tuin aangrenzend aan de zaal tot uw beschikking.
U kan bij ons terecht voor een babyborrel, recepties, communiefeest, verjaardag, huwelijk, jubileum, rouwmaaltijden, personeelsfeest , enz ….
De feestzaal heeft een capaciteit tot 150 personen.
U kan steeds een afspraak maken voor inlichtingen en/of reservaties. Wij kunnen dan samen met u de mogelijkheden overlopen om van uw feest een groot succes te maken.
Onze ervaring staat tot uw beschikking.

Het restaurant
In ons restaurant serveren wij seizoensgebonden gerechten, graag uit eigen streek. In het voorjaar de asperges, tijdens de zomer onze slaatjes en koude schotels , in het najaar en de winter is het wild ''hazenrug, hert, fazant, patrijs'' onze grootste troef. Op het suggestiebord vind u de favoriete gerechten van de chef terug.
De kaart biedt u naast onze streekgebonden trots, het West Vlaams Rood , rundsvlees met eventueel onze exquise versgeklopte béarnaise. Ook verschillende klassieke visgerechten kunnen uw smaakpapillen verwennen, Oa. Vispannetje , scampi's, roodbaars ….
Met gelegenheden als St.-Valentijn, Pasen, moedertjesdag, vadertjesdag, Moere kermis, Kerstmis serveren wij telkens een speciaal menu.
Geef ons uw mailadres door en wij sturen u die door.

Wij aanvaarden geen bankkaarten, wel payconiq.

Onze cateringservice
Indien u uw gasten thuis wenst te verwennen met onze gerechten staan wij u graag bij. Wij verzorgen zowel hapjes, koude en warme voorgerechten, soepjes, hoofdgerechten, desserts. De lijst vind u op onze website. De gerechten worden door u afgehaald en opgewarmd. Voor grotere groepen kunnen we u eventueel bijstaan om warm te leveren, maak gerust een afspraak om alles te bespreken.

Specialiteit

  • Zaakvoerder Hans is de chef aan het fornuis
  • Zaakvoerster en echtgenote Nicole als deskundige zaalverantwoordelijke
  • Persoonlijke en ervaringsgerichte aanpak om van uw feest een succes te maken
  • Seizoensgebonden gerechten veelal met streekprodukten

Locatie

Reviews (1)

  • Anoniem
    Anoniem 08 april 2019

    De betere kwaliteit voor een correcte prijs.

Schrijf een review

Wil jij een review schrijven? Dan moet je eerst of .

GESLOTEN

Openingsuren

VM NM
Maandag 11:30 23:59
Dinsdag Gesloten Gesloten
Woensdag Gesloten Gesloten
Donderdag 11:30 23:59
Vrijdag 11:30 23:59
Zaterdag 11:30 23:59
Zondag 10:00 23:59

Gesloten op dins- en woensdag. Opgelet! Openingsuren zijn variabel en flexibel al naargelang de bezetting en/of periode van het jaar. Gelieve ons ALTIJD te contacteren voor reservatie/afspraak/bestelling. Dit kan telefonisch, via facebook of via mail gebeuren.

Contactgegevens

Stuur een privébericht

Wil jij een bericht sturen? Dan moet je eerst of .

Stuur een privébericht
Wees de eerste om De Lysse te volgen! 4 mensen volgen De Lysse

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store