Mijn Account

Baert Ruben & Van Aken Veerle

Thuisverpleging
Molenweg 46, Gistel

Ruben Baert is begonnen in 1995 met thuisverpleging. Als kind van 11 jaar wilde hij al verpleger worden en hij heeft dat altijd als doel voor ogen gehouden in het verdere verloop van zijn studies.

Hij is dus gegradueerde verpleging gaan studeren aan het Vesaliusinstituut te Oostende en is afgestudeerd in 1995. Hij had enkele vakantiejobs in de thuisverpleging gedaan en vond dit wel iets voor hem: u bent zelfstandig, u hebt een grote verantwoordelijkheid, u komt bij de mensen thuis in de huiselijke omgeving...

Dus na zijn studies in 1995 is hij onmiddellijk begonnen als zelfstandig verpleegkundige, eerst als vervanger bij collega's om ervaring op te doen en daarna vanaf 1998 met een volwaardige eigen praktijk.

Van 1996 tot 1998 volgde hij een postgraduaat opleiding "Thuisgezondheidszorg" aan de Hogeschool van Kortrijk.

Van 1999 tot 2001 heeft hij eveneens een tweejarige opleiding postgraduaat "Wondzorg en weefselherstel" aan de EHSAL te Brussel (met thesis) gevolgd en daarna verschillende internationale congressen over wondzorg in Luxemburg (Luxemburg), Brussel (België), Dublin (Ierland), Grenada (Spanje), Pisa (Italië),  Parijs (Frankrijk)... bijgewoond.

Van 2002 tot 2004 heeft hij een tweejarige opleiding postgraduaat "Zorgmanagement" gevolgd aan de EHSAL te Brussel (met thesis). Nadien specialiseerde hij zich ook verder in diabetes, palliatieve, dementie...

Sindsdien is het zijn betrachting om een kwalitatief hoogstaande verzorging te bieden, zich met hart en ziel in te zetten voor het welzijn van de patiënt. Steeds streeft hij ernaar een open relatie in goede verstandhouding te hebben met de patiënten.

Ook vindt hij het zeer belangrijk om constant bij te scholen en te moderniseren om bij te blijven met de nieuwe technologie, niet alleen op verpleegkundig gebied, maar ook op IT-gebied, conform de wetgeving en de vereisten van het RIZIV.

Zo nemen we een modern verpleegprogramma mee op iPads bij de patiënten.

Rubens vrouw Veerle Van Aken heeft hij leren kennen in 1995 en zij heeft hem altijd gesteund. In 1999 zijn ze getrouwd en werkte ze af en toe mee als meewerkende echtgenote. Veerle heeft gegradueerde verpleging gestudeerd aan het Vesaliusinstituut te Oostende. Ze is afgestudeerd in 1997.

Ze heeft in 1998 postgraduaatopleiding "Spoed en intensieve zorgen" gestudeerd (met thesis) en is beginnen werken op intensieve zorgen in AZ Sint-Augustinuskliniek te Veurne in 1998.

Van 2001 tot 2003 heeft ze een tweejarige opleiding postgraduaat "Wondzorg en weefselherstel" (met thesis) gevolgd. 
Ze heeft ook internationale congressen gevolgd in Luxemburg (Luxemburg), Grenada (Spanje), Pisa (Italië), Parijs (Frankrijk). Verder specialiseerde ze zich in diabetes, palliatieve, dementie...

Ze volgt ook regelmatig bijscholingen zowel aangaande thuisverpleging als intensieve zorgen. Daarvoor volgt ze soms ook een internationaal congres in Utrecht (Nederland) namelijk "Venticare".

In 2001 na de oprichting van de bvba startte ze als volwaardige partner in de thuisverpleging en daarnaast werkt ze parttime als nachtverpleegster op intesieve zorgen te Veurne. Zij werkt met dezelfde visie, inzet en overtuiging als haar man.

U kan dus stellen dat zij samen binnen Baert Home & Woundcare dezelfde visie, passie en gedrevenheid delen.

 

Locatie

Openingsuren

24/24 - 7/7

Contactgegevens

  • 059 30 69 67
  • 0477 78 93 54

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store