Mijn Account

Devriendt Patrick en Jason vloerwerken

Vloeren en faiences Karweien
Nederen Heirweg 12, Gistel

Devriendt Vloerwerken is intussen een familiebedrijf geworden. Destijds opgericht door vader Patrick (heeft ondertussen al meer dan 40 jaar ervaring in de vloersector) Deze ervaring en passie deelt hij ook al vele jaren met zijn zoon en vennoot Jason.

Vader en zoon richten zich op alles wat met vloeren te maken heeft. Vloeren op de traditionele manier (in de mortel) of verlijming, plaatsen van wandtegels, natuursteen, opritten en terrassen, bezetten van zwembaden in mozaïek, …

Om up-to-date te blijven van de steeds vernieuwende technieken en materialen, besteden vader en zoon ook tijd om opleidingen of info-sessies van leveranciers bij te wonen. Op deze manier zijn ze bij Devriendt Vloerwerken steeds op de hoogte van de laatste nieuwigheden.

Vader Patrick: "We blijven groeien! Wat begonnen is met een kleine bestelwagen en tuinhuis, is nu al uitgegroeid tot een modern wagenpark met diverse moderne machines en kwalitatief gereedschap, opgeslagen in een nieuwbouw loods. Met deze middelen willen wij zo flexibel mogelijk zijn om de klant een zo perfect mogelijk eindresultaat aan te bieden.

Zoon Jason: "Mijn vader heeft pakken ervaring en ik ben altijd op de hoogte van de modernste technieken en tendensen, dé ideale combinatie! De klant komt op de eerste plaats en krijgt ook service na plaatsing met een verzorgde afwerking. Wij laten geen plastic, karton, lijmresten of ander bouwafval achter. Omdat ik en mijn vader alleen werken heeft de klant de verantwoordelijke persoon op zijn werf of aan de lijn bij telefonisch contact.

Tot binnenkort!

Jason en Patrick

Locatie

Openingsuren

Gelieve ons telefonisch te contacteren: Patrick 0468/13 12 30 of Jason: 0478/51 29 08

Contactgegevens

  • 0468 13 12 30

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store