Mijn Account

Gabriel Interieur

Interieur en maatwerk
Rochesterlaan 14, Gistel

Gabriel interieurbouw-Totaalrenovatie-Totaalinrichting

Ontwerp, plaatsing, maatwerk, renovatie, nieuwbouw, ...Gabriel Interieur staat voor meer dan 30 jaar ervaring en 100% maatwerk van meubels en complete interieurs.

Wij bieden onze klanten een brede waaier aan diensten om uw totaalproject te laten slagen. Wij voeren uw project uit van A tot Z. Wanneer u met Gabriel Interieur werkt, heeft u 1 aanspreekpunt.
Wij regelen alles: maatwerk, elektriciteit, sanitair, schilderwerken... de hele renovatie. Achteraf kan u steeds bij ons terecht voor herstellingen en aanpassingen.

Van op maat gemaakte meubels in uw woonkamer, tot een maatwerk keuken, slaapkamerkast, badkamerinterieur of compleet interieur, wij verzorgen het. Naast de particuliere markt houden wij ons ook bezig met de zakelijke markt, zoals interieur voor kantoor, winkel of horeca.

Voor de productie investeerden wij in een uiterst modern machinepark bestaande uit een CNC-machine voor boor- en freeswerk, een computergestuurde opdeelzaag, een computergestuurde kantenlijmer en een HPL-pers. Voor de levering en plaatsing beschikken wij tevens over een meubellift die tot de 6e verdieping reikt.

Gabriel interieur staat klaar om uw droom te helpen realiseren, graag tot binnenkort!

Aldo Felix, zaakvoerder

Specialiteit

  • Maatwerk meubels
  • Totaal interieur
  • Dressings
  • Slaapkamers en kasten
  • Maatwerk keukens
  • Badkamer en toilet
  • Winkel- en kantoorinrichting
  • Alle horeca inrichting

Als klant bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en worden alle mogelijkheden benut om te voldoen aan uw wensen. Dit kan zowel in een adviserende als een uitvoerende rol zijn.

Keywords: maatwerk,keuken,dressing,inbouwkast,trap,wand,plafond,laminaat

Locatie

Openingsuren

Gelieve mij telefonisch of via mail te contacteren aub

Contactgegevens

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store