Mijn Account

Contact

Stuur een privébericht

Wil jij een bericht sturen? Dan moet je eerst of .

Stuur een privébericht Delen

Dit profiel heeft geen beheerder! Contacteer ons indien je dit profiel wilt beheren.

Dit is mijn vereniging

Beschrijving

Het vierstemmig gemengd koor Godeliva Cantat bestaat uit een 40-tal enthousiaste leden van rijke diversiteit en verschillende leeftijd.

Het koor luistert tal van liturgische plechtigheden op, maar bereidt ook tweejaarlijks een groter project voor. Ter ondersteuning worden (vocale en instrumentale) solisten en begeleiders uitgenodigd.

Permanent zoekt het koor nieuwe gemotiveerde en bekwame leden. Kennis van muzieknoten is een meerwaarde maar geen must. Heb je interesse om koorlid te worden of enkele proefrepetities bij te wonen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Van koorleden verwachten we een goede stem, een positief en sociaal engagement, trouwe aanwezigheid op de repetities en voldoende bereidwilligheid om ook thuis de partijen in te studeren. Leden kunnen dit doen via audiofragmenten via de site (login enkel voor leden).

Tot binnenkort!

Gezocht: stemmen!

Zoek je een nieuwe muzikale uitdaging en voel je ook zangkriebels? Wil je wekelijks mee repeteren in een dynamische koorgroep en geregeld op de planken staan?

Heb je interesse om koorlid te worden of enkele proefrepetities bij te wonen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Kennis van muzieknoten is een meerwaarde maar geen absolute must. Wél belangrijk is: graag zingen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden voor deze vereniging. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Wil jij een reactie achterlaten? Dan moet je eerst of .

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store