Mijn Account

Over ons

Leer mijngistel.be beter kennen

Beste Gistelnaar,

Ik ben Nanou Ponette, 27 jaar en Moerenaar.

Op een ochtend een paar jaren geleden stond mijn auto in de Hoogstraat in Gistel met een lekke band! Hoe ik ook zocht op het internet, ik vond geen gegevens van een bandencentrale in de buurt om mij uit de nood te helpen.

Als IT-specialist acht je dat niet mogelijk in deze moderne tijden. Zo is het idee gegroeid om alle Gistelse ondernemers in kaart te brengen in 1 complete digitale gids.

Maar het project werd groter dan dit. Ik wou het de Gistelnaars gemakkelijk maken om alles over hun stad terug te vinden op 1 platform.

Zo voegde ik er nog een rubriek nieuws en weetjes aan toe, een rubriek waarop verenigingen, sportclubs en scholen gratis reclame kunnen maken, een rubriek met de nodige stadsinformatie en een rubriek met acties en meldingen van de zelfstandigen en nog veel meer… “mijngistel.be” was geboren!

In december 2018 ging mijngistel.be online. Dit samenbrengen van lokale economie, actualiteit, stadsinformatie, cultuurbeleving, verenigingsleven, sport en entertainment op 1 platform bleek een succesformule.

Mijngistel.be huisvest nu meer dan 600 zelfstandigen, ook alle verenigingen en sportclubs maken dankbaar gebruik van het platform en dagelijks worden er nieuwsartikels en evenementen gepubliceerd.

Mensen komen op mijngistel.be op zoek naar een vakman, openingsuren allerhande, lokaal nieuws, stadsinformatie, cultuurbeleving en ontspanning in Groot-Gistel. Overal op mijngistel.be komen bezoekers in contact met Gistelse ondernemers en hun acties/advertenties.

Het is mijn bedoeling om alle Gistelnaars samen te brengen op mijngistel.be. Samen de toekomst tegemoet!

Wie zit er achter mijngistel.be?

NANOU PONETTE TECHNISCH, de bedenker

0474 24 73 08
nanou@mijngistel.be

ALEX GROOTAERD COMMERCIEEL, de pluspapa

0478 26 29 38
alex@mijngistel.be

DANIELLE LAPEIRE mama, onze steun en toeverlaat

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store