Mijn Account

Fiets- en wandelweekend in Parijs

Kamp of vakantie

Beschrijving

Na 17 jaar grijpt de Gezinsbond terug naar een nieuw memorabel weekend Parijs.
Ditmaal trekken wij de kaart van een 3-daags weekend vol wandel- en/of fietsplezier. Het programma staat boordevol bezienswaardigheden. Wij vertrekken met de bus op vrijdagmorgen om 6u30 aan het A.C. In Parijs voorzien wij een rondrit en wandeling in de omgeving van de Eifeltoren en het Louvre. Ons hotel is gelegen in het centrum van Montmartre op korte wandelafstand van Place du Tertre, het uitgaansleven rond de Moulin Rouge en de begraafplaats Montmartre van oa. Dalida en France Gall.

Op zaterdag staan 2 fietstochten met huurfietsen gepland met nederlandstalige gidsen. Onze gidsen loodsen ons naar toeristische en verborgen plekjes van de lichtstad. Na het fietsen kan nog een kleine wandeling naar Place des Vosges of een drink in le Grand Café Bataclan op het programma staan.

Op zondag is een vrij bezoek mogelijk ofwel een begeleide wandeling naar Montmartre en Sacré-Coeur en/of omgeving van de Seine en Notre-Dame. .
Voor wandelaars is een wandelbrochure ter beschikking.

Deelnameprijs: 290 euro of 250 euro (vrij wandelen op zaterdag) per persoon.
Niet-leden van de Gezinsbond respectievelijk 300 euro of 260 euro.
Voor een éénpersoonskamer is een toeslag van 110 euro.
Verzekering: annulatie-, bagage- en bijstandsverzekering : 12 euro per persoon.
Inbegrepen: busreis, verplaatsingen met de bus, hotel kamer+ ontbijt, fietstochten, huur fietsen, Mogelijkheid om avondmaal te reserveren in plaatselijk restaurant aan 25 à 30 euro (3-gangen menu) te vermelden bij inschrijving. Opleg voor een elektrische fiets is €10 per rit.

Inschrijving kan bij Roland Bintein, Esdoornlaan 3, 8470 Gistel tel. 059/27.95.87 of per e-mail roland.bintein@telenet.be.

Uw inschrijving is definitief na het storten van een voorschot van 150 euro pp. op rekening van de Gezinsbond Gistel nr. BE72 4729 3567 5116.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
  • van vrijdag 02 augustus 2019
    tot woensdag 04 september 2019
Prijs
  • Basistarief : € 290,00
  • Vrij wandelen op zaterdag : € 250,00
  • Niet-leden : € 300,00
  • Niet-leden (vrij op zaterdag) : € 260,00
Waar
Contact
Organisatie

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store