Mijn Account

Nachtraaf Roots & Blues Rally - Finale

Concert

Beschrijving

Meer dan 100 soloartiesten/bands of meer dan 360 muzikanten samen, waagden via Poppunt-Vibe.be hun kans om deel te nemen aan de selectie voor de voorrondes van de 4de Rally ‘18 te worden. Deze Rally is intussen een vaste waarde geworden in het circuit. Dit jaar organiseren Biz'art en Linx+ Gistel, samen een 4de editie van de muziek Rally. Doch we verbreden onze zoektocht naar opkomend talent. Vandaar ook de naamswijziging. Door het aanpassen van de titel, kon er een bredere oproep verspreid worden. M.a.w. niet alleen een breder muziekscala, maar daardoor is eveneens een bredere publieke interesse mogelijk. Dit jaar mikken we immers naast de Blues fanaten ook op de Roots gezinde.
Een jury bepaalde uiteindelijk dat Bey Bey Bird, Broos Vyncke, Buckwood Mojo, Flying Rhinos, GumboGumbo!, Outside Revelation, Selected Blend en Strawdogs in de 8 voorrondes speelden. Op zaterdag 16 februari 2019 strijden dan de 4 finalisten, Broos Vyncke, Buckwood Mojo, Flying Rhinos en GumboGumbo! voor een geldprijs van € 500. De optredens starten om 21u. De finale vindt plaats in de Evenementenhal “Zomerloos” te Gistel. Deuren gaan open om 20u. Wil jij komen genieten van een leuke avond (bluezy time…) én daarbij nog eens onbekend talent (new heroes…) ontdekken in het Roots & Blues Café bij uitstek, “Den Langen Avond” (what’s in a name…) te Gistel? Of zing/dans je liever mee? It’s your time for glory…! Tickets in voorverkoop kosten slechts € 5. Deze zijn te koop bij “Roots of The Blues” Café Den Langen Avond te Gistel, Topdisc te Torhout of via de bestuursleden van Biz’art Torhout en Linx+ Gistel. Aan de deur betaal je € 8. Op onze website kan je meer info vinden. Ook via deze website kan je tickets bestellen online onder “Contact”.
Kijk even naar: https://marcbsp.wixsite.com/bizart-torhout
"Ontdekken & ontspannen" van (on)bekend "ROOTS & BLUES " talent in de ruime zin van het genre. "Wegdromen & gewoon genieten"...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
  • op zaterdag 16 februari 2019
  • start van 20:00 tot 02:00
Prijs
  • Basistarief : € 5,00
  • ADD : € 8,00
Waar
Contact
Organisatie
  • vzw Biz'art Torhout

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store