Mijn Account

Roots & Blues Rally '19 - Finale (o.v.)

Concert

Beschrijving

Opgelet! Panikeren heeft geen zin, maar voorzichtigheid is geboden. Ook wij wilden onze verantwoordelijkheid opnemen om een verdere verspreiding van het corona virus in te perken. Daarom kozen we er bewust voor om de finale die gepland was in maart, te laten doorgaan op zaterdag 28 november om 18u30. Dit natuurlijk onder voorbehoud dat er geen nieuwe strengere maatregelen komen van bovenuit. Wij hebben voor de finale echter bepaalde spelregels, afspraken. Zo zal iedereen zich moeten registreren via deze site (aankoop ticket online) en zullen er geen tickets aan de deur te krijgen zijn. zie voor meer info op de pagina "COVID-MAATREGELEN" van onze site.

Dank voor het begrip, draag zorg voor jezelf en zo ook voor anderen!Ben je op zoek naar nieuwe namen, nieuw geluid... dan kunnen wij je helpen! Dit jaar organiseren we reeds onze 5de muziek Rally. Vorig jaar verbreden we onze zoektocht naar opkomend talent. Vandaar ook de naamswijziging… “ Roots & Blues Rally”. Maar liefst meer dan 80 bands/solo artiesten schreven zich dit jaar in via Poppunt.be of Vi.be m.a.w. zo'n 300 muzikanten samen!

Deze avond staan de 3 finalisten op het podium. Namelijk:
1. KIRRI'S TRAVELIN' KITCHEN JAM
2. GUTBUCKET
3. APPELBLAUWZJIGROEN

Tijdens de berekening van de einduitslag, zal BROOS, winnaar van de editie 2018, een optreden verzorgen als gastmuzikant.

Je kan enkel je tickets kopen online, registreren moet ook via onze website. Slechts € 5,00 voor een ticket!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
  • op zaterdag 28 november 2020
  • start van 18:30 tot 23:00
Prijs
  • Basistarief : € 5,00
  • NIET ADD, ENKEL ONLINE : € 5,00
  •  
  • Inschrijven vanaf zaterdag 05 september tot woensdag 25 november
Waar
Contact

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store