Mijn Account

Podcast "het bankje"

Route

Beschrijving

OPENDOEK lanceerde een splinternieuw podcasttheaterproject, theater beluisteren op een … bankje.

Om dit zomerse project - naar een idee van Wim Chielens - te verwezenlijken, werden verschillende disciplines uit de amateurkunsten samen gebracht: theatermakers en acteurs, schrijvers en visueel-grafische talenten. Allen samen hebben meer dan 100 amateurkunstenaars meegewerkt aan de podcast met 20 verschillende dialogen. 94 steden en gemeenten zijn ingestapt in het project en de verhalen zijn al meer dan 8.000 keer beluisterd.

In de Podcast ‘Het Bankje’ ben je als toevallige voorbijganger getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.

Scan met je smartphone de QR-code op het bankje en je bent meteen getuige van een origineel gesprek tussen twee mensen. Misschien ben jij ook een genieter van de hoorspelen op de radio. Daarom, ga zitten, laat je meeleiden door het verhaal en geniet.

Gistel biedt je theater aan tijdens de zomermaanden. Een staaltje van veerkracht in tijden van corona.

In Gistel vind je de podcastverhalen terug op 18 bankjes. 9 ervan in het centrum en telkens 3 in iedere deelgemeente. De bankjes in het centrum zijn dezelfde bankjes als die van de bankenwandeltocht. Misschien een idee om meteen de wandeltocht eens te wandelen.
Heb je nog verdere vragen? Neem dan contact op met het vrijetijdscentrum Zomerloos, Sportstraat 1 te Gistel of toerisme@gistel.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
  • van donderdag 27 augustus 2020
    tot woensdag 30 september 2020
Prijs
  • Gratis
Waar
Contact

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store