Mijn Account

Grote veiling (geannuleerd).

Beurs

Beschrijving

De veiling op 28 november e.k. wordt geannuleerd. We overwegen een alternatieve verkoop (vb. veiling online). De modaliteiten worden uitgewerkt en we hopen u daar zo vlug mogelijk over te informeren.

Een samenwerking tussen de heemkringen Gestella vzw, Gistel en Graningate, Middelkerke.
Ook dit jaar kunnen alle leden van zowel Graningate en Gestella deelnemen aan de grote veiling onder leden (leden in orde met hun lidmaatschapsbijdrage 2020) en dit als aanbieder van loten en zeker ook als potentiële koper. Wie weet vind je op de veiling niet het ontbrekend stuk voor je verzameling en/of collectie of misschien vind je een uniek kerst- of nieuwjaarscadeau tegen een schappelijk prijsje.
De aangeboden stukken moeten betrekking hebben op heem- of volkskunde, ook lokale geschiedenisstukken of genealogische werken (familieboeken, volkstellingen...). Ze moeten een minimum instelwaarde hebben van € 5 / lot.
Alle aangeboden loten kunnen vooraf bekeken worden op zaterdag 28 november en dit van 10.30 uur tot ca. 13.45 uur.
Kopers dienen zich wel voor 14.00 uur te registreren. Het eerste lot wordt door veilingmeester Filip Debaillie om 14.00 uur opgeroepen.
De veilingvoorwaarden en catalogus zullen te raadplegen zijn op de websites van de diverse kringen (http://www.gestella.be/node/65 of www.graningate.be) of in het documentatiecentrum van Gestella vzw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer
  • op zaterdag 28 november 2020
  • start van 14:00 tot 17:30
Waar
Contact
Organisatie
  • Heemkring Gestella

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store