Mijn Account

Sabine Van Eynde ontwierp de Volvo Car Benelux “Customer Satisfaction Awards”

Sabine Van Eynde ontwierp de Volvo Car Benelux “Customer Satisfaction Awards”

De organisatie Kunstwerkt en Volvo Benelux schreven eind 2018 een wedstrijd uit om 3 "Customer Satisfaction Awards" te vervaardigen. Iedereen die zich geroepen voelde mocht een al dan niet bestaand ontwerp indienen.

De Award is een prijs voor klantvriendelijkheid en moest intermenselijk contact op een persoonlijke manier weergeven. Dit kon zowel figuratief als abstract zijn. Het werk mocht niet hoger zijn dan 30 cm, volume was vrij te bepalen. De materiaalkeuze was ook vrij maar moest duurzaam, stevig alsook reproduceerbaar zijn.

De keuze viel op het ontwerp van Sabine Van Eynde. Volvo vond haar ontwerp vrolijk en levendig. Het werk met titel "Together" stelt voor: "samen komen", "ontmoetingen", "actie en interactie tussen mensen". De verschillende kleuren stellen de mensen voor, ze zijn allemaal verschillend en toch zo gelijk. De verschillende structuren in het glas stellen de verschillende karakters voor.

De meest klantvriendelijke concessiehouder van Oostende, Roeselare en van Waimes kreeg een Award overhandigd op vrijdagavond 11/01 te Antwerpen.

Sabine vervaardigde deze Awards in haar atelier in de Beekstraat 1 te Gistel – Moere. Sabine herstelde vorig jaar de kapotte ramen (35 stuks) van het CC Oud Stadhuis te Gistel.

Proficiat voor je mooi werk Sabine!

Reacties (2)

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store