Mijn Account

Studenten kunnen vanaf nu blokken in Zomerloos

Studenten kunnen vanaf deze week blokken in Zomerloos

Vanaf woensdag 27 mei tot dinsdag 30 juni richt stad Gistel de sporthal van vrijetijdscentrum Zomerloos in als studieplek. Door de coronamaatregelen hebben de studenten het de afgelopen tijd niet gemakkelijk gehad.

Met de examens in het vooruitzicht is blokken zeker een uitdaging. Velen hebben nood aan een rustige omgeving en bondgenoten tijdens het studeren. Het stadsbestuur komt hier graag aan tegemoet.

"Het initiatief om samen te studeren is niet nieuw in Gistel. Vroeger werd er ook in de bib geblokt, maar door het coronavirus was het dit jaar geen optie om daar te studeren. Daarom hebben we een creatieve oplossing gezocht,"

aldus Ann Bentein, schepen van jeugd.

Tijdens de weekdagen kan er geblokt worden van 8 tot 20 uur. In het weekend van 8 tot 12 uur. Er is geen mogelijkheid om er te studeren op Pinksteren en Pinkstermaandag. Dit kan telkens in blokken van 4 uur. Van 8 tot 12, 12 tot 16 en 16 tot 20. In het kader van de contact tracing is het noodzakelijk om vooraf te reserveren.

Stuur een mailtje naar zomerloos@gistel.be om een tafel te reserveren. Een medewerker van de sportdienst stuurt je bij de bevestiging ook het gebruikersreglement door.

Ook de veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus worden in acht genomen. Tafels worden op veilige afstand van elkaar geplaatst. De tafels, stoelen en sanitair worden dagelijks ontsmet. We vragen ook om eigen eten, drinken en verlengkabel mee te brengen. Gratis wifi is aanwezig.

Schepen van sport Dries Depoorter gaf de toestemming om de sporthal te gebruiken, op voorwaarde dat de sportvloer beschermd wordt met matten. Ook met de matten vragen wij de studenten om de zaal enkel te betreden met sportschoenen of sneakers met witte zolen.

Het stadsbestuur wenst alle studenten een goeie blok toe met mooie resultaten.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store