Mijn Account

Aangepaste dienstverlening en openingsuren

Stad : Aangepaste dienstverlening en openingsuren

Veel inwoners hebben ongetwijfeld nog heel wat vragen tijdens deze coronacrisis. Ook over de dienstverleningen die we vanuit het lokaal bestuur willen continueren. De loketten zijn gesloten, maar stad Gistel blijft wel telefonisch, per email én op afspraak bereikbaar.

Hieronder een overzicht:

1. Het administratief centrum / burgerzaken kan je bereiken op het nummer 059 27 02 00 of via e-mail burgerzaken@gistel.be. Je kan ook gebruik maken van het e-loket op de website van Gistel.

2. Het Sociaal Huis kan je bereiken op het nummer 059 27 06 57. Je kan ons ook bereiken via e-mail sociaalhuis@gistel.be

Voor vragen specifiek gericht op sociale hulp en/of zorg is dit het gratis telefoonnummer 0800 29 070. Hier kan je terecht met vragen over thuisleverdiensten, warme maaltijden, boodschappen (bvb. apotheek) of om even een babbeltje te kunnen slaan en het sociaal isolement te doorbreken. De noodlijn is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12 uur en op donderdagavond van 16 tot 19 uur.

3. Ouderen, minder mobiele mensen of mensen die weinig of geen contacten of hulp hebben kunnen in de Zonnewijzer terecht met hun vragen. Ook hier is het loket gesloten, maar kan je telefonisch bereiken op het nummer 059 27 06 60 of via e-mail zonnewijzer@gistel.be.

Buitenschoolse kinderopvang

BKO De Zonnebloem blijft zijn diensten van voor-en naschoolse opvang en woensdagnamiddagopvang aanbieden aan ouders met essentiële beroepen.

Het is wel belangrijk dat de ouders hen contacteren (bij voorkeur per mail) om een plaatsje te reserveren zodat zij zich kunnen organiseren.

Politiezone Kouter

Politiezone Kouter voorziet enkel telefonisch onthaal op het gekende nummer 059 27 02 30 en dit elke dag tussen 8 en 17 uur. Voor zeer dringende gevallen, bel het noodnummer 101 / 112!
De wijkpolitie vraagt om in de mate van het mogelijke niet dringende zaken voorlopig uit te stellen tot na 3 april 2020.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store