Mijn Account

Traiteur Matthias bakt op straat stepperund en black angus beefburgers

Traiteur Matthias bakt op straat stepperund en black angus beefburgers

Op zondag 22 maart en op zondag 29 maart telkens van 9u tot 13u30 zal traiteur Matthias zijn BBQ op straat aansteken thuis in de Provincieweg 12 te Moere en er een exclusieve côte à l’os van stepperund klaarmaken die je kan afhalen aan 25 €/p.p. (600gr, slaatje en aardappel in de pel).

Je kan deze ook vacuüm niet gebakken verkrijgen. Het betreft een 8 weken gerijpte vleessoort die niet in de kleinhandel verkrijgbaar is. Het mooi geaderd vlees heeft een zeer zachte en lekkere smaak die iedereen kan bekoren.

Ook black angus beefburgers met slaatje en aardappel zijn verkrijgbaar aan 10 €/p.p. (200gr, aardappel en slaatje).

Stepperund

De witgrauwe runderen grazen in Oost-Europa in de zogenaamde "stoepa" en voederen zich voornamelijk met steppegras, eikels, en alles wat in de eindeloze vlakte te vinden is. Door zijn formaat, lengte, kleur en prachtige hoorns heeft deze os een haast mythish voorkomen.

Door vele jaren te grazen in de natuur, door 8 weken te rijpen heeft het mooi geaderd vlees een zeer zachte en lekkere smaak die iedereen kan bekoren.

Bestellen kan nu reeds via facebook, via email : traiteurmatthias@telenet.be of via telefoon 0475/33 01 25. Leveren aan huis is ook mogelijk. Restaurantfood bij u op tafel!

(Traiteur Matthias ondersteunt mijngistel.be, de lokale economie en de Gistelse stadsbeleving)

Reacties (1)

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store