Mijn Account

Inzamelactie voor Pepper, de verbrande kater

Inzamelactie voor Pepper, de verbrande kater

Op zondagvoormiddag 8 maart liet Sandra Soete uit de Canadalaan in Gistel haar vierjarige kater Pepper buiten.

Pas 's avonds omstreeks 23.00 uur, veel later dan gewoonlijk, kwam de kater terug, verbrand en in shock. Sandra belde meteen de dierenarts en kon die avond nog op consultatie gaan.

De kater bleek op sommige plaatsen tot in de derde graad verbrand. Het dier werd waarschijnlijk overgoten met een brandbaar product en daarna in brand gestoken.

Maandagmorgen deed Sandra aangifte bij de politie Kouter. Mensen die iets gehoord of gezien hebben of iets weten over de daders, kunnen de wijkpolitie van Gistel contacteren op 059/27.02.30.

Inzamelactie

Via facebook is nu een actie gestart om geld in te zamelen voor de dierenartskosten, medicatie en revalidatie van Pepper.

Alle bedragen groot of klein zijn welkom. Laat je dierenhart spreken!

Doneren kan via de facebookpagina : https://www.facebook.com/donate/514169002811446/102825651348432/ of op rekeningnummer : BE84 7350 5544 2659 met vermelding 'Inzamelactie Pepper'.

Reacties (2)

  • Alice
    Alice12 maart 2020 17:24

    Als kattenvriend maakt dit verhaal mij door en door triest maar ook heel boos. Hoe kan iemand zoiets doen? Ik hoop dat Pepper het overleeft en dank de initiatiefnemers voor de inzameling, Want de kosten zullen oplopen, dat is zeker. Zodra ik kan stort ik ook mijn bijdrage. Veel sterkte , zowel voor het baasje als voor Pepper.

  • Bien
    Bien17 maart 2020 22:00

    Inieder geval is de dader ėėn Grote LAFAARD !!! Die zijn lelijkheid op dieren uitwerk !! Daarbij zeg ik tegen dat uitschot !! Blijf met je zwijnepoten van dieren !! En walg van jezelf !!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store