Mijn Account

Nieuwe aankopen van Stad Gistel

Nieuwe aankopen van Stad Gistel

Vrachtwagen

De tweedehandsvrachtwagen van de werkliedenploeg is op het einde van zijn dagen gekomen. Deze 18-jarige vrachtwagen heeft er ondertussen bijna 300.000 km op zitten en vertoont verregaande slijtage.

De gemeenteraad besluit tot aankoop van een nieuwe vrachtwagen. De uitgave voor deze opdracht wordt geraamd op € 55.000 inclusief 21% btw.

De opdracht wordt gegund bij wijze van de onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking.

Springkasteel

Gistel gaat over tot de aankoop van een springkasteel voor kinderen tot 12 jaar. Het springkasteel zal ingezet worden als animatie bij sportevenementen. Ook de buitenschoolse kinderopvang de Zonnebloem, de jeugd- en cultuurdienst kunnen er gebruik van maken.

Het springkasteel zal ook geplaatst worden op de maandagmarkt tijdens de zomervakantie om de kinderen te entertainen terwijl de ouders hun boodschappen doen.

Specifiek kopen we (na prijsvraag) een Multiplay 'Piratenschip' aan bij de firma Dewit Events Overijse. Het springkasteel bevat heel wat hindernissen en een glijbaan. De beleving voor groot en klein is heel variabel. Dankzij de netten aan de zijkanten is het een veilig springkasteel.

Zwembadlockers

De lockers van het zwembad moeten geoptimaliseerd worden. Enkele sloten, sleutels en rubberen armbandjes zijn aan vervanging toe. Het college keurde de offerte van het bedrijf Afkor goed voor de aankoop van materiaal voor de lockers.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store