Mijn Account

Gistelse afdeling van beweging.net hield haar jaarlijks trefpunt

Gistelse afdeling van beweging.net hield haar jaarlijks trefpunt

De Gistelse afdeling van beweging.net hield haar jaarlijks trefpunt in een volle zaal De Tap. Na een inleiding door gemeenteraadslid Annie Cool en stafmedewerker Anuschka Dildick volgde een heerlijke maaltijd.

Hierna was er een quiz over Nepal. Oostendenaar Danny Maeckelberghe en Bruggeling Carlo Depreytere maakten er een inleefreis voor W(e) S(ocial) M(ovements). WSM is de nieuwe naam voor Wereldsolidariteit.

De winnaar van de quiz was de ploeg "Les huit Vantards" met Mimi Devos, Gaby Buffel, Erik Meyns, Christine Vantyghem, Marina Dumarey, Delvana Vanderbeken, Roger Passchyn en Cecile Dobbelaere.

Op de foto de winnaars met de twee quizmasters en enkele bestuursleden van beweging.net. boven vlnr: stafmedewerker Anuschka Dildick, Danny Maeckelberghe, Delvana Vanderbeken, Roger Passchyn, Cecile Dobbelaere, Marina Dumarey, bestuurslid Erik De Deyne, Christine Vantyghem en bestuursleden Eddy Buyvoets en Simonne Vercruysse. onder vlnr bestuurslid Annie Cool, Gaby Buffel, Mimim Devos, bestuurslid Liliane Decorte, Erik Meyns en Carlo Depreytere.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store