Mijn Account

Andere locatie voor geplande activiteiten van jeugdhuis UzUz

Andere locatie voor geplande activiteiten van jeugdhuis UzUz

Onlangs moest jeugdhuis UzUz langs de Brugsebaan 61 in Gistel de deuren sluiten. Een stabiliteitsonderzoek wees uit dat het gebouw waarin het jeugdhuis actief is, te onveilig is.

Tijdens een bijeenkomst van de jongeren met stad Gistel werd reeds een andere locatie gevonden voor een aantal geplande activiteiten.

De streekbierenavond van zaterdag 29 februari kan doorgaan in centrum Oud Stadhuis. De Slav Party, een fuif met een Slavisch thema, kan op 4 april doorgaan in zaal Zomerloos. Ook de Peaky Blinders-meeting, een feestje in het thema van de bekende misdaadserie, kan doorgaan in zaal Zomerloos en dat op zaterdag 18 april.

Gezien de omstandigheden mag jeugdhuis UzUz centrum Oud Stadhuis en zaal Zomerloos gratis gebruiken. Voor hun vergaderingen kunnen de leden van jeugdhuis UzUz ondertussen ook gratis gebruik maken van de vergaderzaal in 'Torp.

Voor het weekend van 21 maart wordt er ook nog een afscheidsfeestje van het pand gepland. Dit zal in de tuin van jeugdhuis UzUz plaatsvinden. Eerst voor enkel de medewerkers en daarna voor alle sympathisanten.

Reacties (1)

  • Acket Annie
    Acket Annie01 maart 2020 18:06

    Mooi initiatief van het stadsbestuur Gistel, om de jeugd te helpen om hun activiteiten gratis te laten doorgaan, tot ze weer een clubhuis hebben gevonden! 👍

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store