Mijn Account

Prijsuitreiking winnaars eindejaarsactie 2019

Stad : Prijsuitreiking winnaars eindejaarsactie 2019

De prijzen van de succesvolle eindejaarsactie werden uitgereikt op maandag 17 februari in de raadzaal van het administratief centrum.

De hoofdwinnaars zijn:

» Hoofdprijs: Gevaert Lies
» Tweede prijs: Van Torre Nathalie
» Derde prijs: Demeulemeester Nancy

De hoofdwinnaars ziet u vooraan op de foto zitten. De hoofdprijs heeft een waarde van € 2000 (82 bonnen van € 25). De tweede prijs bedraagt 82 waardebonnen van € 15 en de derde prijs 82 waardebonnen van € 10.

De winnaars van de Gistelbon van € 100 zijn: Vandendriessche Gilbert, Vandierendonck Machteld, Janssens Linda, Vandekerckhove Conny en Vandewalle Monique. De andere winnaars waren verontschuldigd.

De organisatie was in handen van Unizo Gistel, Handelaarsbond Gistel en onafhankelijke handelaars. Met steun van Gistel en economische raad Gistel. Gistel sponsorde maar liefst
€ 1000 in de vorm van 10 Gistelbonnen van € 100.

Van alle deelnemende handelszaken werden ook telkens twee bonnen van € 20 verloot. Deze prijzen kon je afhalen in de desbetreffende winkels.

Per aankoopschijf van € 20 ontving de klant bij de deelnemende zaken tijdens de maand december een lotje. In totaal werden meer dan 100 000 lotjes uitgedeeld! De eindejaarsactie werd op 31 december afgesloten. Op 6 januari vond de trekking van de winnaars plaats. De winnaars van de hoofdprijzen konden zich bekend maken tot 31 januari.

Op de foto staan ook de werkgroep (Philip Depuydt (verontschuldigd), Carine Dalle, Mira Lannoye (verontschuldigd) en Thomas Janssens), de voorzitter van de economische raad Dirk Braet, de winnaars van de Gistelbonnen, schepenen Dries Depoorter, Geert Deschacht, Wim Aernoudt, Michel Vincke en burgemeester Gauthier Defreyne.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store