Mijn Account

Een nieuwe city app voor alle inwoners van Gistel

Een nieuwe city app voor alle inwoners van Gistel

Op 1 december 2018 lanceerden we de website mijngistel.be en het werd meteen een schot in de roos met maandelijks rond de 10.000 bezoekers.

Nu is de tijd rijp om ook de mijngistel app te lanceren. Die is volledig gratis en uiterst handig voor alle inwoners van Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

"Op één platform worden lokale economie, actualiteit, stadsinformatie, cultuurbeleving, verenigingsleven, sport en entertainment samengebracht. Dit uniek concept brengt een meerwaarde voor alle Gistelnaars en dit wou ik uitbreiden met een mobiele applicatie zodat iedereen vanuit de hand alle informatie kan raadplegen",

vertelt Nanou.

De kracht van een app schuilt namelijk in het gebruiksgemak. Voor de inwoners van Gistel wordt het zo nog eenvoudiger om via hun smartphone lokale zelfstandigen terug te vinden en te contacteren, het lokaal nieuws te lezen, op de hoogte te blijven van evenementen in de buurt georganiseerd door plaatselijke verenigingen en sportclubs, stadsinformatie te raadplegen zoals openingsuren van het containerpark en nog veel meer!

Het bestaan van dit platform is mede te danken aan de lokale zelfstandigen die tegen een kleine vergoeding hun zaak in de kijker plaatsen en tevens dit platform steunen ten voordele van de Gistelnaar.

"Het is mijn droom om alle Gistelnaars samen te brengen en de lokale economie en de stadsbeleving te stimuleren via mijngistel.be en de mijngistel app. Samen de toekomst tegemoet!",

besluit Nanou.

Om de app te downloaden zoekt u 'mijngistel' in de 'Google Play Store' of in de 'App Store'. Een volledige handleiding kunt u hier lezen.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store