Mijn Account

G-basket Valentijntornooi in Zomerloos Gistel

UiT : G-basket Valentijntornooi in Zomerloos Gistel

Basket@sea, opgestart bij KBGO Duva Fruit Gistel, is aan het vijfde werkjaar in het G-basket bezig. Dit betekent basketplezier voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking of beter gezegd 'met andere talenten'.

Het G-basket zit met enige vertraging ook in West-Vlaanderen in de lift met ploegen in Oostende-Gistel, Langemark, Zwevezele, Desselgem, Waregem en Kortrijk.

Bij de werking in Gistel-Oostende wordt een nieuwe stap gezet met het inrichten van een eerste G-basket tornooi in de regio van de kust. Dit tornooi gaat door op zondag 16 februari in zaal Zomerloos te Gistel vanaf 09.30 uur met de ploegvoorstelling tot en met de prijsuitreiking om 16.00 uur.

24 aangesloten G-spelers zullen het opnemen tegen een 50-tal spelers uit andere clubs. Het belooft dus een mooie dag te worden voor 70 basketspelers 'met andere talenten'.  Er worden zelfs specifieke refs voorzien voor het G-basket. Zij reizen hiervoor speciaal af vanuit Limburg en Antwerpen.

Tijdens de uitreiking van de medailles zullen ook enkele spelers van Filou Oostende aanwezig zijn. Er wordt ook aandacht geschonken aan het milieu, want alle spelers krijgen een drinkbus die ze mogen houden. Minder PMD-afval dus in de sportzaal.

Iedereen is welkom!

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store