Mijn Account

Nieuwe huisstijl van Stad Gistel zichtbaar in het straatbeeld

Nieuwe huisstijl van Stad Gistel zichtbaar in het straatbeeld

De nieuwe huisstijl van stad Gistel is nu ook zichtbaar in het straatbeeld met nieuwe borden, banners en stickers.

Meer concreet gaat het om de vernieuwing van de banners aan de ontmoetingscentra, de borden aan de invalswegen, de stickers op de infoborden aan de gemeentelijke diensten, de stickers op de wagens van de werkliedenploeg,…

De dienst communicatie bestelde deze borden, banners en stickers die momenteel geplaatst worden door de werkliedenploeg. Met deze verwezenlijking treden we nog meer als een eengemaakt Gistel naar buiten.

Het eerste concrete resultaat van de nieuwe huisstijl kwam er midden 2018 met de nieuwe website en het vernieuwde infoblad Gistelzine. Daarna volgde de omschakeling van de social media.

In 2019 hebben we ons vervolgens gefocust op de interne omschakeling (omschakeling software, ontwikkeling nieuwe sjablonen, een nieuwe taalhuisstijlgids …). Eind 2019 werd dan de eerste aanzet gegeven voor de omschakeling van de huisstijl in het straatbeeld.

(op de foto v.l.n.r. Raoul Terwe en Jeroen Verhaeghe (werkliedenploeg), schepen Geert Deschacht,  burgemeester Gauthier Defreyne en Fauve Deconynck (communicatieverantwoordelijke))

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store