Mijn Account

beweging.net Gistel zoekt kandidaten voor de prijs van de Sociale Inzet

beweging.net Gistel zoekt kandidaten voor de prijs van de Sociale Inzet

Om de twee jaar reikt beweging.net Gistel haar d’Affaytadi-prijs uit aan een Gistelnaar die zich opmerkelijk heeft ingezet voor een sociaalvriendelijk klimaat in Gistel, in het bijzonder ten voordele van diegenen die maatschappelijk minder sterk staan. Dit jaar al voor de elfde keer.

Zoals steeds hanteert beweging.net Gistel het principe dat iedereen iemand kan voordragen. De voorgedragen kandidaat moet in Gistel (of één van de deelgemeenten) wonen en mag geen politiek mandaat uitoefenen.

Voordrachten dienen naamloos te gebeuren via een gesloten omslag met vermelding: "beweging.net prijs sociale inzet". In de omslag steekt een brief met de naam en adres van de voorgedragen persoon, alsook een motivering waarom men deze persoon voordraagt.

De omslagen dienen uiterlijk 15 maart 2020 toe te komen in de brievenbus van Luc Ghyselbrecht, Heyvaertlaan 7 te Gistel of bij een bestuurslid. Voordracht kan ook via mail naar bngistel@gmail.com.

Het bestuur van beweging.net Gistel beslist, in geheime stemming, op basis van de inzendingen wie de uiteindelijke winnaar wordt. Enkel de winnaar wordt bekendgemaakt.

De prijsuitreiking gaat door op vrijdag 15 mei 2020 om 19u30 in het CM-lokaal Kerkstraat 9 te Gistel tijdens het Rerum Novarumfeest.

Ken jij iemand die in aanmerking komt?

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store