Mijn Account

Vrijetijdspas terug van toepassing voor mensen met laag inkomen

Vrijetijdspas terug van toepassing voor mensen met laag inkomen

Gistel heeft zijn reglement van de vrijetijdspas opnieuw vastgesteld. De vrijetijdspas kan aangevraagd worden door mensen met een laag inkomen.

Zij kunnen een korting van 50 % krijgen op verschillende vrijetijdsactiviteiten (sport, cultuur, jeugd … ) die meer kosten dan € 5. Als gebruiker kan je jaarlijks maximaal € 200 per vrijetijdspas terugvragen aan het lokaal bestuur.

"Het bestuur wil activiteiten en evenementen toegankelijk maken voor de meest kwetsbare inwoners in onze stad en hen kansen geven op een betaalbare vrijetijdsbesteding.

De vrijetijdspas is er voor inwoners van Gistel met een verhoogde tegemoetkoming, mensen die in begeleiding zijn omwille van een hoge schuldenlast bij het CAW of een advocaat en klanten met een actief sociaal dossier bij het Sociaal Huis."

vertelt voorzitter BCSD Michel Vincke

De pas kan aangevraagd worden in het Sociaal Huis, de Zonnewijzer, BKO de Zonnebloem, het administratief centrum of in het vrijetijdscentrum Zomerloos. Bij de aanvraag moet je zeker je identiteitskaart (en de pincode) meebrengen.

Voor meer info kunt u terecht bij Chantal Lefevre - Bruidstraat 1 - 8470 Gistel, via tel. 059 27 06 57, e-mail: chantal.lefevre@gistel.be of via https://www.gistel.be/vrijetijdspas

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store