Mijn Account

KVLV lanceert nieuwe naam met een verrassing voor al hun leden

KVLV lanceert nieuwe naam met een verrassing voor alle leden

De grootste vrouwenvereniging KVLV kiest na bijna een halve eeuw voor een nieuwe merknaam: 'Ferm'. Die naam geeft gestalte aan een nieuw krachtig netwerk van alle organisaties die actief waren onder de naam KVLV.

"Ferm bundelt de krachten van Landelijke Thuiszorg, Puuur Huishoudhulp, Landelijke Kinderopvang, Stekelbees en Oziki. De wortels van dit sterke netwerk liggen bij de Boerinnenbond van 1911, wat later uitgroeide tot vrouwenvereniging KVLV.

Hieruit groeiden meerdere zelfstandige organisaties die intussen met een uiteenlopende waaier aan diensten en activiteiten 200.000 gezinnen bereiken."

vertelt de organisatie

De krachtenbundeling en het nieuwe merk zijn het ferme antwoord op wat vrouwen vandaag echt willen: meer evenwicht, minder zorglast en meer vrije tijd. Bij de Ferm-groep van Moere vinden vrouwen een boeiend en afwisselend aanbod aan activiteiten.

Fijne ervaringen en inspirerende ontmoetingen, een echte adempauze tussen alle dagelijkse beslommeringen door. Ze vinden er een netwerk dat hen draagt en, als ze er zin in hebben, ook kan helpen om te dragen.

Ferm Moere

Ook met het team Ferm Moere werd de nieuwe naam geïntroduceerd met de actie van de deurmatten. Zo werden zaterdagvoormiddag, na de grote lanceringshow de avond voordien in de Brabanthallen te Leuven, alle 73 leden van Ferm Moere bezocht.

Ferm Moere wil de boodschap geven aan vrouwen dat ze buiten moeten komen in het leven met al hun talenten. Daarom brengt Ferm Moere plaatselijk veelzijdige activiteiten en ervaringen om te koesteren.

Ferm heet alle vrouwen van Moere en omstreken hartelijk welkom op hun activiteiten zoals de eerste 'Ferme' kookles van maandag 3 februari inzake 'Valduvis, lekker maar duurzaam gevangen!'. Te volgen via facebook.

Groot was de verrassing toen bleek dat één van de ontwerpers van dit sterk merk Ferm nl. Lore Snauwaert, werkzaam bij Kunstmaan Accenture Interactive in Leuven, op weekend kwam bij haar ouders in het dorp en het startschot gaf aan de bedeling!

Op de foto: de teamleden van Ferm Moere: Els Jansseune, Annemie Taveirne, Carine Logghe, Christa Bonny, Isabelle Dehaemers (verontschuldigd: Veronique Leuridan) en Lore Snauwaert, lid van het dynamische ontwerpteam ‘Kunstmaan Accenture Interactive’ te Leuven, van het sterke merk 'Ferm'.

Reacties (1)

  • Lut De Coster
    Lut De Coster03 februari 2020 17:04

    schitterend ! Ook in Zevekote werden matjes gelegd. Ferm bedankt.

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store