Mijn Account

Nieuwe zaalverantwoordelijke voor het OC Snaaskerke

Nieuwe zaalverantwoordelijke voor het OC Snaaskerke

Roland Maene, jarenlang de plichtsbewuste zaalverantwoordelijke van het ontmoetingscentrum in Snaaskerke, geeft de fakkel door.

Roland vertolkte deze rol 27 jaar lang - om precies te zijn sinds 8 februari 1992 - en is daarbij de zaalverantwoordelijke die het langst in dienst is geweest in Gistel.

André Steelandt wordt de nieuwe huisbewaarder. Hier gelden BB, de initialen van Brigitte Bardot of Bezige Bij, evenzeer. André is uiterst actief in het sociale leven.

Prijken op zijn curriculum vitae: voorzitter Sportcomité Snaaskerke, secretaris Gistelse sportraad, voorzitter OKRA Snaaskerke, medewerker Multi Media Club Snaaskerke, plus vrijwillig brandweerman.

André heeft enkele keren Roland bijgestaan. Roland suggereerde dat André een uitstekende opvolger zou zijn. We bedanken Roland voor zijn nauwgezette toewijding en wensen André alle succes toe.

vertelt schepen Ann Bentein

Als positieve kant haalt hij aan dat hij zoveel mogelijk wil realiseren in de grootste deelgemeente van Gistel. Hij kent de meeste inwoners omdat hij vroeger in de bank- en verzekeringswereld werkte.

Veel succes André!

Reacties (1)

  • tommelein  andre
    tommelein andre16 januari 2020 17:26

    proficiat andre ook voor 27 jaar ??

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store