Mijn Account

 De BKO en het speelplein zoeken monitoren!

Stad : De BKO en het speelplein zoeken monitoren!

De jeugddienst van Gistel is voor de buitenschoolse kinderopvang de Zonnebloem en speelpleinwerking de Speelvogel op zoek naar vrijwilligers en (hoofd-)animatoren.

Ben je een creatieve duizendpoot? Kan je goed omgaan met kinderen en kan je jezelf enkele weken engageren tijdens krokus-, paas-, zomer-, herfst- of kerstvakantie? Dan is animator en/of vrijwilliger worden zeker iets voor jou!

Wens je meer info over de kandidaatstelling? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de jeugddienst via e-mail jeugd@gistel.be of tel. 059 80 25 19.

Aanwervingsvoorwaarden:

Jobstudent-hoofdmonitor speelpleinwerking

Tijdens het werkjaar de leeftijd van 18  jaar bereiken. Ervaring hebben als leid(st)er in een jeugdvereniging of jeugdorganisatie strekt tot de aanbeveling. Beschikken over het attest hoofdanimator in het  jeugdwerk of hogere studies aangevat hebben met linken naar pedagogie zijn pluspunten.

Jobstudent-monitorspeelpleinwerking

Tijdens het werkjaar de leeftijd van 17 jaar bereiken. Beschikken over het monitorenbrevet of attest animator in het jeugdwerk, het volgen van hogere studies die gelinkt zijn aan pedagogie of ervaring als leid(st)er in een jeugdvereniging of jeugdorganisatie zijn allen pluspunten.

Jobstudent-monitor buitenschoolse kinderopvang

Tijdens het werkjaar de leeftijd van 18 jaar bereiken. Hogere studies volgen in een pedagogische richting.

Speelpleinbegeleider speelpleinwerking

Tijdens het werkjaar de leeftijd van 16 jaar bereiken. Ervaring in een jeugdvereniging of jeugdorganisatie strekt tot aanbeveling.

Aanbod

Een mooie en boeiende vakantiejob met de kans om heel wat ervaring op te doen in een aangename werkomgeving. Daarnaast mag u als (hoofd)monitor rekenen op een interessante bezoldigingsregeling. Speelpleinbegeleiders krijgen een dagvergoeding van € 34,71.

Solliciteren

Stuur uw kandidatuur uiterlijk op 17 januari 2020 naar Stad Gistel t.a.v. de personeelsdienst, Heyvaertlaan 18, 8470 Gistel, of via e-mail naar personeel@gistel.be met curriculum vitae, ingevuld  inschrijvingsformulier (zie website) en uittreksel uit strafregister (Model 2).

De sollicitatiegesprekken met de nieuwe kandidaten vinden plaats op woensdag 5 februari 2020.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store