Mijn Account

Start inschrijvingen Techniekacademie voor het 5e en 6e leerjaar

Start inschrijvingen Techniekacademie voor het 5e en 6e leerjaar

Vanaf 14 december kunnen kinderen van het 5e en 6e leerjaar zich opnieuw inschrijven voor de Techniekacademie. Een semester Techniekacademie kost je € 70 (€ 60 voor een tweede kind uit eenzelfde gezin).

De volledige reeks bestaat uit 12 workshops op woensdagnamiddag en vindt plaats in het Atlas Atheneum (Callaertswalledreef 8) van 13.30 tot 15.30 uur.

De eerste workshop start op woensdag 22 januari 2020. Het aantal plaatsen is beperkt tot 20 kinderen per groep.

Vives is voor de provincie West-Vlaanderen initiatiefnemer voor het project van de Techniekacademie. De Techniekacademie kan je vergelijken met een academie voor muziek, of woord en kunst, maar dan voor 'techniek'. De opzet ervan is de stimulatie van de ‘technische geletterdheid’ van de jongeren. 

Ze kunnen er proeven van verschillende technieken. Dit gaat van voeding, hout, mechanica, elektriciteit, elektronica tot een robot bouwen en programmeren. Een keer gaan we ook op bezoek bij een technisch bedrijf in de stad.

Interesse om deel te nemen? Laat het weten via www.techniekacademie-gistel.be, Stad Gistel, bibliotheek Ter Elst, Freya Castelein, techniekacademie@gistel.be of 059 27 40 41.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store