Mijn Account

Roots & Blues Rally gaat dit jaar door bij Teas & Bees

UiT : Roots & Blues Rally gaat dit jaar door bij Teas & Bees

De Roots & Blues Rally is een vaste waarde geworden in het circuit. Ook dit jaar namen meer dan 80 soloartiesten / bands of meer dan 300 muzikanten samen deel aan de selectie voor de voorrondes van de 5de Rally '19.

De voorrondes vinden telkens op een zaterdagavond plaats en gaan door in Teas & Bees te Gistel. De voorrondes, vier in totaal, gaan door tussen 7 december '19 en 25 januari '20, telkens om de 14 dagen.

De optredens starten steevast om 21u. De deuren gaan open om 20u. Drie soloartiesten en vijf bands zullen elk 45 minuten lang hun kunnen op het podium etaleren. 

Een jury bepaalt uiteindelijk wie van hen doorgaat naar de finale. Op zaterdag 28 maart '20 strijden dan de 3 finalisten voor een geldprijs van € 500. De optredens starten dan reeds om 20u. De finale vindt ook plaats in Teas & Bees te Gistel. De deuren gaan open om 19u.

Na het jammerlijke overlijden van Greetje van Den Langen Avond, moesten wij ook op zoek naar een nieuwe locatie voor onze muziekrally. Den Langen Avond was onze vertrouwde stek en Greetje stond er ook voor iedereen klaar!

Via een trouwe medewerker kwamen we in contact met Elisha en Kris, de uitbaters van Teas & Bees. Beiden willen ze hun eigen stempel drukken op hun uitdaging, een totaal nieuw concept in Gistel. Daar past deze muziekrally dan ook perfect in.

aldus de organisatie van de Roots & Blues Rally '19

Veel Luistergenot en bekijk onze UiT kalender voor alle praktische info van de Roots & Blues Rally!

Reacties (1)

  • Annickheuzel
    Annickheuzel 10 december 2019 23:22

    Ik geloof er in, leuke locatie en zeker zo iets tekort in Gistel, succes!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store