Mijn Account

Vzw de Stampaert organiseert hun jaarlijks winterfeest

UiT : Vzw de Stampaert organiseert hun jaarlijks winterfeest

Op vrijdag 13 december organiseren de vrijwilligers van vzw Stampaert hun jaarlijks winterfeest voor mensen in financiële nood.

Sint-Vincentiusvereniging, vzw de Stampaert, zet zich belangeloos in voor mensen in nood, bestaansonzekerheid en kansarmoede in onze omgeving.

Dat doen ze via een aanbod aan voedselpakketten, financiële tussenkomsten (vooral op energiefacturen), begeleiding naar bevoegde diensten, huisraad, kinderkledij … en zo veel meer.

Het feest vindt plaats in Ons Huis (zaal de Burcht op de Markt in Gistel) en start vanaf 18 uur. Er wordt een lekkere maaltijd aangeboden en hierna is er nog tijd voor muziek en dans voor jong en oud.

Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar het feest, vanaf 13 jaar betaal je € 4 per persoon (aperitief en één drankje inbegrepen).

Inschrijven kan bij de medewerkers van de Stampaert, Stampaerthoekweg 34 in Gistel, vzwdestampaert@vincentdepaul.be of aan het onthaal in het Sociaal Huis, Bruidstraat 1 in Gistel, via het gratis nummer 0800 29 070 of via de mail op info@gistel.be.

Reacties (2)

  • Els Verplancke
    Els Verplancke 04 december 2019 14:58

    Bedankt dat jullie aandacht besteden aan ons initiatief! Vzw De Stampaert is inderdaad een vereniging die zich belangeloos inzet voor mensen in nood, bestaansonzekerheid en kansarmoede. Vandaar dat wij toch even willen benadrukken dat wij, met onze vrijwilligers, onze winterhappening organiseren voor deze mensen in nood en bestaansonzekerheid en NIET enkel voor mensen die klant zijn van het Sociaal Huis. Namens de voorzitter, Piet Dekocker en de coördinator Els Verplancke

    • Nanou Ponette 05 december 2019 17:05

      Bedankt voor de opmerking Els! Het artikel is aangepast.

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store