Mijn Account

24 uur van Snaaskerke haalt record bedrag op voor de MUG-HELI

24 uur van Snaaskerke haalt recordbedrag op voor de MUG-HELI

Zaterdag 30 november was het zover, het moment waarop elke medewerker en sponsor van vzw 24 uur van Snaaskerke wachtte.

Het O.C. van Snaaskerke was uitverkocht en dus ook afgeladen vol voor de WINTER BBQ en jaarcheque overhandiging van vzw 24UUR en RETRO aan de MUG-HELI.

Even voor 23u00 nam de voorzitter uitgebreid het woord met tekst en uitleg over het afgelopen werkjaar en over de toekomstplannen van de vzw's.

Zo konden we voor het eindbedrag bekend gemaakt werd vernemen dat 2019 een mega jaar was voor alle medewerkers, bijna elke maand was er wel een evenement dat door vzw 24UUR en RETRO werd georganiseerd of waar ze hun medewerking aan verleenden. Telkens gingen de opbrengsten rechtsreeks in de geldpot voor DE MUG-HELI.

Ook de wijziging in het logo werd besproken, "VAN SNAASKERKE" is uit het logo verdwenen en werd vervangen door "vzw 24UUR" en "vzw RETRO", de reden daarvoor is dat de vereniging grotendeels verdwijnt uit de gemeente waar alles ooit begon, hun actieterrein wordt in de toekomst ZEDELGEM en daar zijn enkele zeer doorslaggevende redenen voor die de aanwezigen konden vernemen, enkel kleine acties en de rommelmarkt en garageverkoop zullen er nog plaats vinden al worden ook daarover reeds gesprekken gevoerd.

Aansluitend werden Mvr. Annie Meyns (meter van de vzw's en weduwe Dr. Geeraerts - medestichter MUG-HELI) en piloten Danny Plaisier en Lieven Van Belle uitgenodigd om de cheque van het werkjaar 2019 in ontvangst te komen nemen.

Iedereen kon vooraf een gokje wagen naar het bedrag dat zou worden overhandigd. Niemand zat er echt heel dichtbij, zeker niet als je weet dat het geschonken bedrag de afgelopen jaren altijd rond de 15.000 euro lag.

Iedereen stond dan ook met open mond toen de voorzitter aankondigde dat de rekening van DE MUG-HELI dit jaar zou gespekt worden met maar liefst 32.052 euro.

Het behalen van dit eindresultaat is enkel te danken aan de locomotief die vzw 24UUR en RETRO is en de wagons die er werden aangehangen, de verenigen en mensen die het nut van samenwerken vooropstellen.

De voorzitter bedankt welgemeend CHIRO 'T ARK LEFFINGE (samenwerking Paaseierenraap) MELINDA FM (gratis radioreclame en samenwerking Paaseierenraap) DECIBELHUIS (samenwerking RADIO24) D'OUDE KERKUULS (samenwerking steunkaartenverkoop) JUDO SONKEI BREDENE (samenwerking Oostende voor Anker) TRUCKS FOR HELI (truckshow tijdens DE 24UVS) HET BRUGS VARIETE THEATER (samenwerking HALLOWEEN) FANFARE SINT CECILIA EERNEGEM (samenwerking HALLOWEEN).

Aan al deze mensen en sympathisanten die afgelopen jaar één of meerdere van onze evenementen bezochten EEN MEGA DIKKE MERCI!

(Verslag geschreven door Jean-Marc Decoster, de voorzitter van 24 uur van Snaaskerke)

Reacties (1)

  • Nanou Ponette 02 december 2019 14:45

    Proficiat aan alle vrijwilligers! Zeer mooi bedrag.

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store