Mijn Account

Gistel bedankt de zaalverantwoordelijken van de ontmoetingscentra

Gistel bedankt de zaalverantwoordelijken van de ontmoetingscentra

Het stadsbestuur en de organisaties wensen alle zaalverantwoordelijken uitdrukkelijk te bedanken voor de jarenlange dienst en goede zorgen. Ze werden getrakteerd op een etentje in bistro de Molenhoeve. Meer specifiek werden Jules Vanhee en Roland Maene in de bloemetjes gezet.

Jules Vanhee uit Moere gaat na jarenlange dienst op pensioen en wordt vervangen door Rudi Clybouw. Rudi kent het verenigingsleven als zijn broekzak dankzij zijn engagement in de fanfare De Orpheonisten.

Binnenkort geeft Roland Maene uit Snaaskerke de fakkel door. De nieuwe zaalverantwoordelijke is nog niet gekend. Catherine Allary - ook bekend als postbode - runt Zevekote. Het Oud Stadhuis in centrum Gistel krijgt de goede zorgen van Eddy Hindryckx.

Een ontmoetingscentrum heeft een belangrijke plaats in de samenleving of dorpskern. Er vinden diverse socio-culturele activiteiten plaats, het verenigingsleven krijgt er onderdak en de bewoners leren elkaar beter kennen.

Zo’n centrum moet gemanaged worden. Dit gebeurt door de huisbewaarder, conciërge of ook wel zaalverantwoordelijke genoemd. Soms streng maar altijd rechtvaardig.

Een overzicht van alle OC's met hun contactgegevens vindt u op mijngistel.be: https://www.mijngistel.be/informatie/ontmoetingscentra/

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store