Mijn Account

Stelieform etaleert zijn vakmanschap te Gistel

Stelieform etaleert zijn vakmanschap te Gistel

Stelieform doet waarschijnlijk maar bij weinig Gistelnaars een belletje rinkelen, tijd om daar verandering in te brengen volgens mijngistel.be. Anderhalf jaar terug streken de gebroeders Van Massenhove neer te Gistel.

Stelieform, oorspronkelijk opgericht door vader Roger Van Massenhove te Jabbeke, startte in 1978 met de productie van massieve eiken maatkastjes.

Maar wat begon als een kleine éénmanszaak is intussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Belgische markt in de fabricatie van corpusbekledingen en toebehoren op maat.

De naam Stelieform is de samenvoeging van de eerste drie letters van de beide zonen Steven en Lieven.

We waren al geruime tijd op zoek naar een grotere locatie, het productieatelier en de lakkerij op de vorige locatie te Eernegem konden de binnenlopende orders niet langer verwerken.  Expansiedrang en de nood tot uitbreiding brachten beide broers naar de Konijnenboslaan 32 te Gistel.

De site van het voormalige schrootbedrijf Alumet-Motormet is grotendeels gestript voor de opbouw van een riante productiehal. Slechts het metalen frame van de oude loods en de burelen zijn gebleven!

grapt Steven.

Het nieuwe productieatelier is uitgerust met de modernste houtbewerkingsmachines voor de fabricatie van corpusbekledingen en toebehoren op maat in zowel massief hout, half massief, fineerhout en MDF. Maar dit is pas de helft van wat de ondernemende broers verwezenlijkten.

Aan de grote productiehal koppelden ze een spiksplinternieuwe "state of the art" lakafdeling bestaande uit 9 spuitzones en een ontwikkelingslabo. Bijkomend is op de site nog een prachtig ingerichte toonzaal gebouwd en in de nabije toekomst komt boven de toonzaal zelfs een volledige "belevingsruimte", een plaats om uw droominterieur in te "beleven".

Deze ruimte zal ons vakmanschap en kunde binnen Stelieform etaleren zoals het hoort! Iedereen is welkom in onze toonzaal maar wel voordien afspreken.

verklaren beide broers enthousiast.

Steven en Lieven stellen om en bij de 18 vakmannen (én vrouwen!) te werk. Na bijna 40 jaar is de essentie nog altijd dezelfde, het familiebedrijf doet geen plaatsing en werkt uitsluitend in onderaanneming voor de betere keukenbouwers, schrijnwerkers, interieurbouwers en architecten.

Mijngistel.be wenst Stelieform veel succes toe in Gistel!

Reacties (5)

 • Sabine Van Eynde 26 november 2019 18:24

  Succes!

 • Christiane
  Christiane26 november 2019 19:05

  Proficiat voor zoveel ondernemerschap !

 • Raphaël Demaeght
  Raphaël Demaeght26 november 2019 19:47

  Ze leveren klassewerk

 • Filip L
  Filip L26 november 2019 21:03

  ?? ??

 • Sam
  Sam 29 november 2019 11:19

  T zyn de beste!!!! ??????

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store