Mijn Account

Open praktijkdag bij kinesitherapie Relieve te Gistel

Open praktijkdag bij kinesitherapie Relieve te Gistel

Op zaterdag 16 november (10u tot 15u) en zondag 17 november (9u30 tot 13u) is iedereen van harte welkom voor een hapje en een drankje in de volledig nieuw ingerichte praktijk van kinesitherapie Relieve in de Stationsstraat 68 in Gistel.

Kinepraktijk Relieve biedt verschillende behandelingen aan die letterlijk voor 'relieve' of 'verlichting' van geest en lichaam zorgen. Het is de bedoeling van Evelien Vanwalleghem om door middel van kinesitherapie uw vicieuze pijn- en ongemakkencirkel te doorbreken.

Je kan in praktijk Relieve terecht voor manuele therapie, bekkenbodemtherapie, lymfedrainage, ademhalingstherapie en kinesitherapie rond de zwangerschap.

In 2015 studeerde Evelien af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KU Leuven. Daarna volgde zij een jaar de opleiding 'Manuele Therapie' aan de UGENT.

Ze bleef zich bijscholen en ontwikkelde zo een grote interesse voor de lage rug- en bekkenregio. In 2018 startte ze de tweejarige opleiding 'Bekkenbodemrevalidatie en Perinatale Kinesitherapie'. Daarnaast volgde ze ook fasciatherapie van het bekken en dry needling van de bekkenbodem.

Veel succes Evelien!

Reacties (2)

  • Ivan en Shari
    Ivan en Shari15 november 2019 23:25

    Succes... Een mooie aanwinst voor Gistel ??

  • Nanou Ponette 15 november 2019 23:28

    Veel succes Evelien!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store