Mijn Account

Talent uit gistel op TV in Belgium's Got Talent

Buikspreker uit Gistel op TV in Belgium's Got Talent

Op vrijdag 25 oktober is het zover. Luc Vanhee (48) en zijn handpop Vincent doen mee aan de wedstrijd Belgium's Got Talent op VTM met hun fantastische act 'Tis olifantastisch.

"Anderhalf jaar geleden ben ik buikspreeklessen gaan volgen in Nederland. Als goochelaar heb ik ervaring opgedaan bij de club Magisch Verbond uit Waardamme. Ik heb me dan een pop aangeschaft, een kleurrijke vogel, en deze is de goochelaar geworden en ik ben zijn assistent.

De naam van mijn act 'Tis olifantastisch' is voortgekomen uit het feit dat ik een fervent verzamelaar ben van olifantjes in hout, keramiek, stof, pluche en karton."

Luc Vanhee legt uit hoe het allemaal is begonnen

Luc en Vincent beleefden een onvergetelijke ervaring bij de audities.

"Op zaterdag 1 juni was er auditie in Vilvoorde bij VTM. Er waren daar ongeveer 600 kandidaten. Een weekje later kreeg ik telefoon dat ik bij de 48 uitverkorenen was.

Op 6 juni vond dan de tv opname plaats in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Ja, het was een niet te vergeten dag. Af en toe was er een korte opname voor een promofilmpje. We moesten zelf ons eten en onze drank meebrengen.

Na 7 uur wachten mochten we eindelijk naar boven voor de opname. Na mijn voorstelling bij Laura en Koen, mocht ik het podium op. Het was er bloedheet. Voor de eerste maal voor wel 2000 toeschouwers optreden was een unieke en onvergetelijke ervaring voor mij."

vertelt Luc

De uitslag mogen Luc en Vincent niet meedelen, maar wel kunenn ze vertellen dat de Golden Buzzers van de juryleden al de deur uit zijn.

Alle Gistelnaars kunnen op vrijdag 25 oktober stemmen voor hen om de Golden Buzzer te bemachtigen. Veel succes Luc en Vincent!

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store