Mijn Account

Officiële opening van Poetspunt Gistel op 17 oktober

Officiële opening van Poetspunt Gistel op 17 oktober

Op donderdag 17 oktober 2019 opende Poetspunt Oostende officieel een nieuwe vestiging in de Oostendse Baan 49 te Gistel.

De officiële opening gebeurde door Burgemeester Gauthier Defreyne en de voorzitster van Poetspunt Oostende (Gistel) Vanessa Vens.

Poetspunt Oostende nam in de laatste 5 jaar 3 andere dienstenchequeondernemingen over. Gistel was een voor de hand liggende keuze, aangezien ze steeds meer vragen ontvingen vanuit Gistel, zowel van klanten als van kandidaat werknemers.

Dit naast het feit dat er ook al een aantal mensen bij PPO werkten uit de regio Gistel-Ichtegem. Vanuit Gistel is het ook de bedoeling om groot Ichtegem te bedienen. Poetspunt bestrijkt op die manier vanuit de vestigingen Oostende & Gistel de regio Oostende, Middelkerke, Gistel en Ichtegem.

Op dit moment bedienen we ruim 1750 klanten en hebben we ruim 200 mensen in dienst. Een goede match tussen werknemers en klanten blijft de doelstelling om op die manier enerzijds mensen te helpen aan een job en anderzijds maatschappelijke noden te vullen.

Mensen die nood hebben aan hulp in het huishouden, steken we graag een handje toe. Dit blijven we doen door het aanwerven van gemotiveerde medewerkers die we versterken door gerichte opleidingen, zowel bij de opstart als tijdens de tewerkstelling.

vertelt Algemeen Directeur van Poetspunt Oostende Michel Vincke

Vaste contactpersoon in Poetspunt Gistel is Tinne Declercq. Ze is op maandag-, dinsdag- en donderdagvoormiddag van 8 tot 12 uur aanwezig in de vestiging langs de Oostendse Baan 49 te Gistel. Op andere momenten kan een afspraak gemaakt worden.

Poetspunt Gistel is ook te vinden in onze zelfstandigengids voor openingsuren en contactgegevens.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store