Mijn Account

Atlas atheneum start met kraantjeswater als drinkwater

Atlas atheneum start met kraantjeswater als drinkwater

Op maandag 21 oktober 2019 werd in het Atlas Atheneum te Gistel officieel het startschot gegeven van het project "drink kraantjeswater".

Een drinkwaterfontein werd ingehuldigd en alle leerlingen en personeel kregen een hervulbare drinkwaterfles cadeau. Hiermee wil Atlas Atheneum Gistel haar gezondheidsbeleid verder uitbouwen.

Het kraantjeswater als drinkwater wordt immers heel frequent gecontroleerd door de watermaatschappij en krijgt telkens een perfect rapport!

Het is ook bewezen dat kraantjeswater drinken heel gezond is en beter voor het milieu want er zijn geen petflessen meer en bovendien zal het veel minder centen kosten.

aldus directeur Davy De Decker

De school wil ook de firma's DETA GROUP, LAMOTE Hout- en Plaatmaterialen, AQUALEX en de FIRMA VERHELST NV bedanken voor het sponsoren van de mooie hervulbare flessen.

Het Atlas Atheneum Gistel is recentelijk met een werkgroep gezondheidsbeleid van start gegaan en heeft nog veel ambitie om projecten voor de verbetering van de gezondheid van de leerlingen op touw te zetten.

Er stonden alvast meteen lange rijen aan de drinkwaterfontein.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store