Mijn Account

Ghistelehof terug slachtoffer van inbraak

Ghistelehof terug slachtoffer van inbraak

In de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 september is er terug ingebroken in het sportcomplex Ghistelehof. Het is nog maar van 3 augustus geleden dat er hier werd ingebroken. (lees ons artikel hier)

De persoon die als eerste toekwam, zag de schade en verwittigde meteen de politie.

De daders probeerden eerst via het terras van de DD BaR binnen te komen. Ze wilden de ruit inslaan maar kregen die niet kapot (zie foto 1).

Daarna gingen ze naar beneden en probeerden ze het raampje van de voordeur in te slaan (zie foto 2). Het sterke glas wou niet breken en ook hier geraakten ze niet binnen.

Als 3de poging sloegen ze één van de ramen in naast de voordeur (zie foto 3). Deze leidt naar een keukentje van The Gym Gistel. Hier geraakten ze wel binnen en via deze weg hadden ze toegang in het gebouw. De daders gingen direct richting Jumplay waar ze terug een raam insloegen om zo met de kluis als buit weg te lopen (zie foto 4).

Vermoedelijk gaat het om dezelfde daders als vorige keer aangezien ze The Gym Gistel negeerden waar bij de vorige poging het alarm was afgegaan.

Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. Er werden bloedsporen aangetroffen op de deur van het keukentje (zie foto 5).

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store