Mijn Account

Ouders niet tevreden over sportkampen in Gistel

Ouders niet tevreden over sportkampen in Gistel

Deze week kunnen de kinderen (kleuters, 1ste en 2de leerjaar) in Zomerloos het sportkamp Piraat Ahoi, georganiseerd door Captain Sport i.s.m. stad Gistel, volgen. Het zou een ontdekkingstocht door de wondere wereld van de piraten worden.

Toch hebben heel wat ouders klachten : slechts 2 begeleiders van 18 jaar voor 31 kleuters, 9 uren per dag in een donkere sporthal zonder versiering, zonder piraten, zo goed als geen speelmateriaal, geen muziek, geen controle bij aankomst of vertrek van de kleuters.

Op woensdag (dag 3) zijn de begeleiders al helemaal gedemotiveerd en worden er om 9.30 uur nog steeds geen spelletjes gespeeld. Het springkasteel was al na 1 dag kapot en is nog niet vervangen. En dit alles voor de prijs van 75 euro per kind.

Ook over de kampen van vorig jaar waren ouders ontevreden. Vanwege de negatieve ervaringen met deze vorige kampen hadden veel ouders hun kinderen dit jaar niet meer ingeschreven.

"Deze morgen kreeg ik melding van de vele teleurgestelde ouders omtrent de organisatie van dit kamp. De organisatie ligt in handen van Captain Sport, wat niet betekent dat stad Gistel niet verantwoordelijk is om de kwaliteit te garanderen.

Ik ga vandaag nog ter plaatse en neem contact op met Captain Sport om dringend actie te ondernemen. We gaan er alles aan doen om de laatste 3 dagen optimaal in te vullen."

reageert burgemeester Gauthier Defreyne

Captain Sport heeft al laten weten dat er woensdag nog een extra begeleider met ervaring komt.

De burgemeester zelf zal langsgaan met ijsjes voor de kinderen en heeft ervoor gezorgd dat het klein voetbalplein werd afgezet zodat de kinderen ook kunnen buitenspelen.

Ook staat er een nieuw springkasteel buiten.

Lees hier de reactie van Captain Sport in ons artikel "Captain Sport wil sportkamp te Gistel in schoonheid afsluiten"

Reacties (1)

  • Lydou nathalie
    Lydou nathalie28 augustus 2019 16:28

    Dankzij de zo mooie woorden van de captains sport , heb ik als mama gans de dag geen extra spelen en begeleiding gezien, veel mooie praatjes en daar blijft het bij! Leuk om de 2 laatste dagen vakantie zo af te sluiten, een echte domper!!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store