Mijn Account

Tweede fase van werken langs E40 beginnen volgende week

Tweede fase van werken langs E40 beginnen volgende week

Vanaf volgende week gaat de tweede fase van het structurele onderhoud van de autosnelweg richting Frankrijk van start. De werken zullen duren tot 25 oktober.

Volgende week maandag 24 augustus starten de voorbereidende werken voor de tweede fase, nl. het gedeelte vanaf Jabbeke over Oudenburg tot in Gistel. Tijdens deze voorbereiding die tot donderdag zal duren, zal er al hinder mogelijk zijn in beide rijrichtingen.

Op maandag 2 september starten dan de eigenlijke werken. Het verkeer richting Frankrijk moet dan via een doorsteek naar de andere kant van de snelweg. Het verkeer richting binnenland heeft zo slechts twee rijstroken. In de werfzone zal een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur gelden.

De parking in Westkerke in de rijrichting van Frankrijk zal vanaf 2 september gesloten worden voor de volledige duur van de werken. Ter vervanging gaat de parking van Jabbeke opnieuw open voor vrachtwagens. De afrit van Gistel blijft open.

De werken zullen in totaal 35 werkdagen duren en kunnen voor files zorgen tijdens de weekends en bij mooi weer. Bij de start van de Herfstvakantie moeten de werken afgelopen zijn.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store