Mijn Account

Rotary Gistel organiseert tuinconcert met Afternoon Cream Tea

UiT : Rotary Gistel organiseert tuinconcert met Afternoon Cream Tea

Op zondag 1 september organiseert Rotary Gistel onder impuls van haar eerste vrouwelijke voorzitter, een Afternoon Cream Tea met daarna een klassiek concert op het prachtige privaat domein Doornhoek te Gistel.

Om extra sfeer te brengen is er een dresscode (doch niet verplicht): het dragen van een hoed. De opbrengst gaat naar de goede doelen van Rotary Gistel vzw.

Er is een volledig arrangement met voorafgaand Afternoon Tea waarbij echte Engelse scones worden opgediend of er is de keuze enkel het concert bij te wonen. Afsluiter voor alle aanwezigen wordt een uitgebreide receptie.

De Cream Tea wordt geleid door Nadia Burman, theesommelier uit Oudenburg, die een winkel heeft in Oostende. Er komen 8 mensen om het geheel te verzorgen, in aangepaste kledij, met de scones, cream en marmelade, in de juiste theepotten met het juiste theeservies.

Het klassiek concert wordt gebracht door de groep "Mountain Spring" o.l.v. Bernard Dewulf van het Conservatorium aan Zee. De groep van 7 solisten bestaat uit viool, altviool en (digitale) piano en brengt toegankelijke klassieke muziek: Vivaldi, Tsjaikovski,… (muzikanten: Sam Ghesquière, Erine Craey, Nathalie Dequick, Chloe Wauters, Thomas Hollevoet, Wannes Deprez, Bernard Dewulf)

Het klassiek concert gaat door om 15u30 (in de voortuin) en de Afternoon Cream Tea start reeds om 14uur in de achtertuin van het domein, Doornhoek, Warandestraat 79 te Gistel.

  • Kaarten € 35 : Afternoon Cream Tea + klassiek concert + receptie (1 gratis drankje)
  • Kaarten € 15 : Klassiek concert + receptie (1 gratis drankje)

Kaarten te verkrijgen via de leden van Rotary Gistel, of via mail naar lut.de.coster@gmail.com of telefoon 0475/582566 (Marc Boudolf).

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store