Mijn Account

Verkeersmaatregelen n.a.v. wielerwedstrijd Johan Museeuw Classic op zaterdag

Verkeersmaatregelen n.a.v. wielerwedstrijd Johan Museeuw Classic op zaterdag

Op zaterdag 3 augustus 2019 wordt in de omgeving van het sportcomplex Zomerloos de wielerwedstrijd internationale juniores Johan Museeuw Classic gereden.

Dit is een internationale wielerwedstrijd die gebeurt over 10 rondes van 12 km in stad Gistel en Oudenburg (deelgemeente Westkerke).

Het parcours van de wedstrijd in Gistel is als volgt: Stationsstraat - Markt - St-Jans-Gasthuisstraat - Neerhofstraat - Vaartstraat - (stad Oudenburg) - Brugsebaan - Vaartdijkstraat - Dullaertweg - Zevekoteheirweg - Tempeldreef - Moerestraat - Nieuwpoortsesteenweg

De wedstrijd gebeurt op een open parcours. Voor deze wedstrijd wordt in verschillende straten éénrichtingsverkeer ingevoerd. Langs het parcours geldt er een parkeerverbod.

De wedstrijd start om 15 uur maar er zal verkeershinder zijn vanaf 14 uur. De verkeersmaatregelen worden opgeheven om 18 uur.

Zin in een drankje?

Er zal in de Dullaertweg 64 bij Werner Vanhee de voorzitter van Volleybalclub Oudenburg-Gistel een tent opgesteld zijn waar iedereen iets kan komen drinken.

Reacties (1)

  • Raphaël Demaeght 02 augustus 2019 21:00

    De dag voor het evenement een koers het parcours aankondigen vind ik te laat. De mensen die werken of andere activiteiten gepland hebben kunnen dit niet meer aanpassen. Het parcours is reeds gekend van bij de aankondiging van de koers dan moet volgens mij dit parcours bekend gemaakt worden je kan je dan aanpassen. Het argument van het is ieder jaar hetzelfde parcours en dezelfde omleiding is kort door de bocht omdat niet koersliefhebbers dit niet opvolgen.

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store