Mijn Account

Moere Koerst keert terug na jaren stil gelegen te hebben

UiT : 'Moere Koerst' keert terug na jaren stil gelegen te hebben

Op zondag 30 juni sluit Moere weer aan met de traditie 'Moere Koerst' die enkele jaren geleden stil viel en gaan er terug voor de eerste maal in 5 jaar wielerwedstrijden door in Moere.

Café Molenhof met uitbaatsters Nadine en Delia en Wielercomité Moere slaan de handen in elkaar en richten onder de vlag van en samen met CT Houtland-Westkust VZW uit het naburige Leke een heel mooi en spannend wielerevenement 'Moere Koerst' in te Moere.

De jeugdwedstrijden gaan door voor de miniemen en aspiranten van Cycling Vlaanderen maar ook voor alle kinderen uit Moere en omstreken die graag eens van het wielrennen willen proeven, wordt een heel tof programma in elkaar gezet met initiatie door gediplomeerde trainers.

Er zullen 4 jonge wielertalenten uit Moere meedoen nl. Mauro, Tuur, Bavo en Chepe. Ook zijn er nog 8 andere talenten uit Groot-Gistel nl. Romy, Tobe, Marthijn, Jelle, Warre, Joppe, Flo en Jan.

Moere Koerst fietsinitiatie

Op de wedstrijddag kunnen alle kinderen en jongeren uit Moere en zijn randgemeenten meedoen aan een fietsinitiatie.

Deze initiatie bestaat uit twee onderdelen : een technisch gedeelte en nadat je je skills hebt aangescherpt, kan je je dan eens meten met je vriendjes en vriendinnetjes tijdens een echte wielerwedstrijd.

Meedoen is gratis en voor elke deelnemer is er een goodie bag voorzien. Je kan met eender welk type fiets meedoen. We vragen alleen om een degelijke fietshelm mee te brengen.

Alle praktische info over 'Moere Koerst' kun je in onze UiT kalender bekijken.

Reacties (1)

  • Ria Vancoppenolle
    Ria Vancoppenolle 22 juni 2019 07:47

    Ben fier op mijn 2 kleinzonen , succes aan het volle team!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store