Mijn Account

Start jouw zomer met een geweldig feest in Gistel

UiT : Start jouw zomer met een geweldig feest in Gistel

Op zaterdag 29 juni 2019 zorgt Rocktopus, naar jaarlijkse gewoonte, opnieuw voor de muzikale start van jouw zomer en kunt u genieten van diverse bands en live DJ sets.

Het festival vindt plaats op het einde van de Zomerloosstraat te Gistel en pakt uit met enkele klinkende namen. De organisatie rekent op een succesvolle editie, zodat ze dit jaar opnieuw Chiro Gistel een duwtje in de rug kan geven.

Het festival neemt meteen een stevige start met Mind Wolf. Een driekoppige band uit Jabbeke die een ruwe, harde en sexy sound brengt.

Rocktopus geeft traditiegetrouw lokaal talent een podium en maakt graag plaats voor BRLRS (uit te spreken als "breelers", beluister een liedje onderaan het artikel). De band doet met haar woeste en ontembare punk de rock ’n roll-stad Oostende alle eer aan.

Als winnaar van de Rockrally 2019, zet The Happy Suspended SKA op de affiche. Deze rakkers nemen je mee op een happy SKA race vol horny blazerlijnen, snerende gitaarriffs, pompende bassen en ongetemde ritmes. Be prepared to change your live!

Verder trekt Rocktopus dit jaar niet enkel de kaart van de garage-rock maar plaatsen ze ook de spotlight op Bruges Swan Patrol, een coverband die jong en oud kan bekoren. Bruges Swan Patrol brengt covers van de jaren ’60 tot heden. Of zoals ze het zelf omschrijven: "Van Rock Werchter tot uw huiskamer, we’ve got it covered...".

Absolute headliner dit jaar wordt het Belgische trio Double Veterans. De groep, met aan de vocals Lee Swinnen (zoon van), zorgt voor de catchy garage-scène. Double Veterans meemaken is Double Veterans beleven en doorleven.

Als vaste huisdj zorgt Papa MoJax voor de zwoele zomerse beats op het terrein. De jongens uit Leffinge, Russian Fristi, brengen na de optredens niet enkel een DJ-set maar ze beloven er een entertainde act bij.

Afsluiten doen we met de Gistelse DJ Q-bee. Vaste festivalgangers weten dat dit de succesformule van Rocktopus compleet maakt.

Kortom, een gevarieerde affiche, die de harten van menig medemens sneller doet kloppen. Rocktopus mikt daarmee op zowel een jong als iets minder jong publiek.

Kom meegenieten van de lokale sound, de lekkere hapjes en de frisse cocktails aan de start van de zomer!

Alle praktische info vind je hier in onze UiT kalender.

Reacties (1)

  • Daniëlle
    Daniëlle19 juni 2019 16:49

    BRLRS, toffe clip en leuke muziek! Zeker de moeite op Rocktopus!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store