Mijn Account

Hannes Vansevenant uit Zevekote gaat een sportieve uitdaging aan voor het goede doel

Hannes Vansevenant uit Zevekote gaat een sportieve uitdaging aan voor vzw Victor

Iedereen die Hannes kent weet dat fietsen hem in het bloed zit. Niet alleen de fysieke inspanning, het afzien, maar ook de focus, de volharding, de voldoening, de entourage en zoveel meer.

Hij ondervond echter dat net als in de koers, ook het leven zich in scherpe bochten kan wringen en ontzaglijk steile hellingen kunnen opdoemen.

2018 was voor hem dan ook op persoonlijk vlak een hectisch en emotioneel zeer zwaarbeladen jaar. Zijn vader kreeg slokdarmkanker en zijn schoonmoeder leukemie. Ook zijn zoontje Warre kreeg na uitgebreid onderzoek de diagnose ASS. De moed zonk Hannes niet gewoon in de schoenen maar bengelde onderaan zijn pedalen.

Sinds april dit jaar heeft Hannes weer het goede ritme te pakken. Zijn vader en schoonmoeder zijn aan de beterhand en Warre boekt mooie vooruitgang bij vzw 't Veld te Aartrijke.

Toen een vriend hem vertelde over zijn heroïsche prestatie van de Cinglés du Mont-Ventoux, kreeg Hannes het idee om de uitdaging (3 zijden van de Mont-Ventoux op 1 dag beklimmen) aan te gaan en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Als blijk van appreciatie wil Hannes tijdens zijn uitdaging wat financiële middelen bijeenhalen om vzw Victor te steunen.

Vzw Victor biedt ambulante mobiele opvoedingsondersteuning voor personen met autisme en hun gezin uit de provincie West-Vlaanderen. (U kunt Hannes vrijblijvend steunen door een bijdrage te storten op het rekeningnr. BE93 0636 1973 6267)

Via deze facebookpagina kunt u op de hoogte blijven. Hannes hoopt op uw warm fietsenthousiasme en uw positieve reacties!

Reacties (3)

 • Nanou Ponette 18 juni 2019 16:24

  Veel succes Hannes!

 • Hilde Claeys
  Hilde Claeys18 juni 2019 19:19

  Zeer mooi initiatief en heel veel succes!

 • Peter sabbe
  Peter sabbe18 juni 2019 21:04

  Veel succes !

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store