Mijn Account

Officiële opening van 8 kampeerautoplaatsen in de Vaartstraat te Gistel

Officiële opening van 8 kampeerautoplaatsen in de Vaartstraat te Gistel

Vrijdagavond 14 juni greep de officiële opening plaats van het kampeerautoterrein langs de Vaartstraat net voor het binnenrijden van het centrum van Gistel. Ook enkele fervente Gistelse kampeerders waren erbij met hun mobilhome.

Een aantal jaren geleden werd reeds het dossier opgestart om langs de invalsweg naast de jeugdsite 'Torp een aantal kampeerplaatsen aan te leggen. Nu is het terrein klaar voor het mobilhometoerisme.

Je betaalt 14 euro, elektriciteit en wifi inbegrepen, om er 24 uren te parkeren. Voor 1 euro extra kan je ook vers water tappen. Tevens is er een put om afvalwater te lozen.

Volgens burgemeester Gauthier Defreyne is het terrein perfect gelegen dichtbij het centrum en de lokale horeca en middenstand.

"Dit moet het toerisme in Gistel, maar ook in de hele regio een boost geven."

vertelt Gauthier Defreyne

Geert Deschacht schepen van openbare werken bevestigt dat er nog extra groen komt tussen de weg en het kampeerterrein om het de kampeerders nog aangenamer te maken.

Reacties (2)

  • N
    N15 juni 2019 13:38

    Kan je er ook gewoon je afvalwater en wc gaan lozen en water gaan nemen tegen een ander tarief dan 15€ ? Dus gewoon betalen voor je gebruik van het saniti station?

    • Nanou Ponette 15 juni 2019 22:43

      ja, kan gewoon oprijden en het afvalwater lozen en water tanken. De nodige jetons zijn te verkrijgen aan de betaalzuil , te betalen met bankcontact. En als je wil blijven staan , kost je ticket 14 euro, om max 24u te blijven staan.

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store